Befado gyerekcipő 217P090 kék

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő 217P090 kék - Kényelem és biztonság minden lépésnél

Amikor egy kis világkutató első cipőjét választja, nem szabad figyelmen kívül hagyni azok minőségét és a láb egészséges fejlődésére gyakorolt ​​hatását. A Befado gyerekcipő, beleértve a vidám kék árnyalatú 217P090 modellt is, ideális ajánlat a növekvő, aktív lábfejhez.

A Befado tervezői tisztában vannak azzal, hogy a gyerekek lábának nem csak puha védelemre van szüksége, hanem megfelelő alátámasztásra is. Ez az oka annak, hogy minden modell, beleértve a SNAKE-t is, a biztonság és a kényelem érdekében készült. A márka elkötelezettségét a gyermekek lábának egészsége iránt az „Egészséges lábjel” tanúsítvány és az ortopéd ajánlásai igazolják.

A Befado SNAKE szandálok sportos és energikus dizájnja minden bizonnyal felkelti a fiatal sportrajongók figyelmét, a dizájn részletgazdag futball-ékezetei pedig tovább hangsúlyozzák e cipők fiús karakterét.

Ezeknek a szandáloknak a felsőrésze kiváló minőségű, légáteresztő pamutszövetből készült, amely garantálja a higiéniát és a légáteresztést, megakadályozva a láb túlzott izzadását. Ez a funkció különösen fontos a forró nyári napokon, amikor az aktív gyerekeknek olyan cipőre van szükségük, amely megfelelő légáramlást biztosít.

A cipők talpában alkalmazott innovatív Flex-B System lehetővé teszi, hogy az ortopédusok ajánlásainak megfelelően az optimális helyen legyenek rugalmasak. Ez elengedhetetlen a gyermekek lábfejeinek megfelelő fejlődéséhez és működéséhez járás, futás vagy ugrás közben.

A 217P090 modell rögzítése kényelmes és könnyen használható kapcsok formájában lehetővé teszi a lábbeli gyors és egyszerű beállítását még a legenergiásabb lábhoz is. Ezenkívül a cipő merev sarka a sarok stabilizálását és megfelelő pozicionálását szolgálja, ami nagyon fontos a legfiatalabb felhasználók cipőinél.

A Befado, mint neves lengyel gyerekcipő-gyártó, törődik termékeinek részleteivel és tartósságával. A Befado gyerekpapucs nem csak vonzó megjelenésű, hanem azt is garantálja, hogy a gyerekek mindig élvezni fogják a kényelmet és a biztonságot.

A legfiatalabb vásárlók igényeit és preferenciáit szem előtt tartva a Befado a legmagasabb elvárásoknak megfelelő lábbeliket kínál, a 217P090 kék modell pedig újabb bizonyítéka annak, hogy a divat együtt járhat kényelemmel és egészséggel.

  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Kapcsok
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • karakter: hiánya
  • Anyag: Szövet
  • Szín: kék

Köszönjük megjegyzését.

|
|