Befado gyermekcipő 212P073 fekete kék szürke

A termék nem elérhető ;(

Termék: Befado gyerekcipő 212P073 fekete kék szürke

Gyermekeink egészséges és biztonságos lépései minden szülő számára fontosak, ezért a 212P073 sorozatú Befado gyerekcipő a legkisebbek számára készült, akik felfedezésekkel teli első lépéseiket teszik meg. Számos ortopéd igazolás és ajánlás igazolja, hogy kiváló minőségű termékkel van dolgunk, amely támogatja a gyermek megfelelő fejlődését és egészségét.

Az egyedi csomagolású termék súlya mindössze 0,4 kg, ami kiemeli a cipők könnyűségét, ami az egyik legfontosabb előnye. Ennek köszönhetően kicsije szabadon futhat, ugrálhat és felfedezheti a világot anélkül, hogy súlyt érezne a lábán. Rugalmas talpa alkalmazkodik a kis lábak mozgásához, ami nem csak a kényelmet, hanem a megfelelő stabilitást is garantálja bármilyen felületen.

A felsőrész légáteresztő pamutszövetből készült, amely nem csak a gyermekek érzékeny bőrének barátságos, hanem optimális higiéniai körülményeket biztosít, és megakadályozza a láb túlmelegedését játék közben.

A Befado 212P073 lábbeli tervezőit egy verseny motívum ihlette - dinamikus és tele energiával, ami kétségtelenül tetszeni fog az aktív kisfiúknak. A narancssárga részletek ehhez passzolnak, hiszen nem csak divatos akcentus, hanem a cipők szürke, fekete és kék színeit is élénkítik, szép és vidám karaktert adva.

A termék fiúknak készült, de univerzális dizájnjának és színeinek köszönhetően minden olyan gyermek számára tökéletes, aki értékeli a kényelmet és a stílust. A tépőzáras rögzítés típusa rendkívül praktikus - lehetővé teszi a gyermekek számára a cipő egyszerű és gyors fel- és levételét, ami fejleszti önállóságukat.

A merev sarokpult további támasztást nyújt a sarok számára, megakadályozva annak elmozdulását, ami különösen fontos a gyermekek testtartási rendellenességeinek megelőzésében.

A Befado gyártó híres a részletekre való odafigyeléséről és a felhasznált anyagok kiváló minőségéről, így ez a lábbelimodell megbízható választás minden szülő számára, aki a legjobb védelmet és kényelmet kívánja biztosítani gyermekének a mindennapi kalandok során.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: fekete kék szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|