Befado gyermekcipő 190P101 sötétkék kék sokszínű zöld

A termék nem elérhető ;(

A megfelelő cipő kiválasztása egy gyermek számára, aki megteszi első lépéseit, fejlődésének egyik kulcsfontosságú pillanata. A lábbelinek nemcsak jól kell kinéznie, hanem mindenekelőtt megfelelő támasztékot kell adnia a fejlődő lábnak. A Befado, a jól ismert gyerekcipők gyártója bemutatja a 190P101 modellt – tökéletes cipőt azoknak a kisgyermekeknek, akik a biztonság, a kényelem és a stílus szem előtt tartásával tanulnak járni.

A Befado 190P101 gyerekcipő a kiváló minőségű kidolgozás és a színek kombinációja, amely tökéletesen megfelel a fiúk igényeinek. Elegáns sötétkék kékkel és további sokszínű és zöld elemekkel keverve szemet gyönyörködtetővé varázsolja a lábbelit, és sokféle stílushoz passzol.

A viselés biztonságát az ortopéd bizonyítványai és ajánlásai igazolják. A merev saroktartó, amely a cipő szerkezetének szerves részét képezi, stabilizálja a lábfejet anélkül, hogy korlátozná a természetes mozgásokat játék vagy a világ felfedezése közben. Ennek köszönhetően a gyerekek fejleszthetik motoros készségeiket anélkül, hogy aggódnának a helytelen lábtartás miatt.

Légáteresztő pamutszövetből készült felsőrész garantálja a higiéniát és megfelelő mikroklímát biztosít a gyermek lábánál. A talpon lévő speciális lyukak egy másik elem, amely támogatja a légáteresztő képességet és biztosítja a frissesség érzését intenzív viselés közben is.

A Befado a gyermekek igényeit szem előtt tartva egy széles lábujjat is tervezett, amely nem korlátozza az ujjak helyét. Ez fontos egy kisgyermek gyorsan növekvő lábai számára, akik egész nap jól érezhetik magukat a Befado lábbeliben.

A modellben rögzítőként használt tépőzár olyan megoldás, amely lehetővé teszi a cipő egyszerű és gyors fel- és levételét, még a legkisebb gyerekek számára is. A szülőknek is jelentős segítség, megkönnyítve a mindennapi felkészülést a kirándulásra.

A Befado 190P101 gyermekcipő egyet jelent a gyermekek lábának egészséges fejlődéséért való gondoskodással, vonzó dizájnnal kombinálva. Ez kétségtelenül kiváló választás azoknak a szülőknek, akik törődnek azzal, hogy mi a legjobb gyermekeik számára.

  • karakter: Egyéb
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Gyártó kód: BM101098
  • Szín: haditengerészet kék sokszínű zöld
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|
|