Befado gyermekcipő 123X067 sötétkék rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

A Befado 123X067 sötétkék gyerekcipő rózsaszín díszítéssel tökéletes választás azoknak a fiatal felhasználóknak, akik értékelik a kényelmet, a biztonságot és az elbűvölő megjelenést. A kiváló minőségű gyermekcipők gyártásáról ismert Befado ismét megerősíti helyét a piacon egy olyan modellel, amely egyesíti a funkcionalitást és a vonzó dizájnt.

Gyerekpapucsok a Gyerekeknek » kategóriában A gyerekpapucsokat kifejezetten lányoknak tervezték, és merev sarka jellemzi, ami rendkívül fontos a gyermekek lábfejének megfelelő fejlődéséhez és megelőzéséhez. A masszív kidolgozás, valamint minden, a legapróbb részletre való odafigyelés is bizonyítja a gyártó elkötelezettségét amellett, hogy a legkisebbek kényelmét, de egészségét is szolgálja.

Ennek a modellnek az egyik legfontosabb előnye a Healthy Foot Mark, amely garancia arra, hogy a lábbelit az ortopédiai szabványok figyelembevételével tervezték, elősegítve a gyermek lábának egészséges fejlődését. Ennek köszönhetően a szülők megnyugodhatnak, hogy gyermekeik lábbarát lábbelit viselnek, amely biztosítja a megfelelő légáramlást és nem korlátozza a mozgást.

A gyártáshoz használt anyag, azaz a kiváló minőségű szövet biztosítja a sérülésekkel szembeni ellenálló képességet és a könnyű tisztántartást, ami felbecsülhetetlen az aktív gyerekek mindennapi használatában. A sötétkék szín rózsaszín elemekkel vonzónak tűnik, és minden bizonnyal tetszeni fog a kis divatosoknak.

A tépőzáras rögzítés olyan megoldás, amely lehetővé teszi a gyermek számára a papucs önálló fel- és levételét, ami fontos szempont az önállóságra nevelésben, a finommotorika fejlesztésében. A tépőzár szintén nagyon praktikus - lehetővé teszi a papucsok gyors lábhoz való igazítását, és biztosítja annak stabilitását.

A Befado 123X067 modellt eredeti csomagolásban szállítjuk, így ajándéknak is tökéletes. Figyelembe véve a kényelmet, a biztonságot és az esztétikát - ezek a papucsok biztosan örömet okoznak mindenkinek, aki mindennapi lábbelit keres gyermekének. Még soha nem volt ilyen egyszerű gyermeke számára a legmagasabb minőségű termékek biztosítása – csak válassza ki a Befado márkát, amely egyet jelent a gyermekek egészségének és kényelmének gondozásával.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: haditengerészet rózsaszín
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Csomagolás állapota: Eredeti

Köszönjük megjegyzését.

|