Befado gyermekcipő 114X462 rózsaszín szürke

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő 114X462 rózsaszín szürke – Tökéletes óvodai kirándulásokhoz

A gyermekcipő nem csak a ruházat eleme, hanem mindenekelőtt a gyermekek egészséges fejlődését befolyásoló fontos tényező. Az óvodai cipőknek számos kihívásnak kell megfelelniük: kényelmesnek, lendületes játékra alkalmasnak és egészséges lábnak kell lennie. A neves Befado gyártó 114X462-es rózsaszín szürke modellje garancia arra, hogy ezek az elvárások teljesülnek.

A gondossággal készült, lélegző pamutszövetből készült felsőrész minden helyzetben a higiénia és a kényelem szinonimája. Ez a természetes anyag biztosítja a légáteresztő képességet és segít fenntartani a megfelelő lábhőmérsékletet, ami nagyon fontos az egész napos óvodai tevékenységgel.

A cipő formáját úgy alakították ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a kis lábakhoz, még a keskenyebbekhez is. A lábfej optikai kicsinyítése olyan jó megjelenésű lábbeli hatását kelti, amely nem korlátozza a mozgást, lehetővé téve a szabad játékot és a világ felfedezését.

A Befado, amely törődik a legfiatalabbak függetlenségével, úgy alkotta meg a cipőket, hogy könnyen felvehető legyen. A tépőzáras rögzítési rendszer egy olyan megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a legkisebb felhasználók is élvezhessék a sikerélményt, amikor önállóan készülnek az útra.

A biztonsági szempont a gyártó prioritása. A merev sarokvédő garantálja a sarok megfelelő alátámasztását, az ortopéd tanúsítványokkal és ajánlásokkal ellátott Befado lábbelik pedig az egészséges választás szinonimája a gyermek fejlődő lábának.

A színeket a pasztellrózsaszín és az univerzális szürke uralja, így egy bájos, de egyben praktikus dizájn jön létre, amely vonzó a modern lányok számára. Az egyedi csomagolású termék súlya, mindössze 0,4 kg, hangsúlyozza ezen óvodai papucsok könnyedségét és tehermentességét.

A Befado 114X462 gyermekcipő tökéletes megoldás azoknak a szülőknek és gyermekeiknek, akiknek fontos az egészség, a kényelem és a stílus egyben. Ha megfelelő lábbelit biztosítunk a gyermekeknek, akkor a lehető legjobban kezdhetjük el a mindennapi felfedezést a kalandokkal teli világban.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: rózsaszín szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|