Befado gyermekcipő 114X461 kék

A termék nem elérhető ;(

A Befado 114X461 kék színű gyerekcipő tökéletes választás minden óvodás számára. Kényelmes és funkcionális, a legfiatalabb felhasználók számára készült, akik aktívan töltik az időt az óvodában, a játszótéren és otthoni játék közben.

A felsőrészek kiváló minőségű, légáteresztő pamutszövetekből készültek, amelyek nemcsak a gyermek lábának megfelelő légáramlást biztosítanak, hanem könnyen tisztán tarthatók is. A gyermekcipők higiéniájának biztosítása kulcsfontosságú szempont, amelyre a szülők odafigyelnek, és a Befado megfelel ezeknek az elvárásoknak.

A cipők fontos előnye a dizájn, amely nemcsak divatosnak tűnik a gyönyörű kék ​​színnek köszönhetően, hanem optikailag is kisebbé teszi a lábfejet, ami biztosan tetszeni fog a gyerekeknek és szüleiknek. Ezek a cipők keskenyebb és kisebb lábú gyermekek számára is tökéletesek, biztosítva a megfelelő illeszkedést és tartást.

A baba biztonsága kiemelt szempont, ezért a Befado cipőket ortopéd minősítéssel látták el, ami nyugalmat ad a szülőknek, hogy a lábbeli támogatja a gyermek lábfejének megfelelő fejlődését. A merev sarokpult egy másik elem, amely a láb védelmére és stabilizálására szolgál. A tépőzáras rögzítés megkönnyíti a gyerekek számára a cipők önálló fel- és levételét, ami fejleszti kézügyességüket és önállóságukat.

A termék súlya egyedi csomagolásban mindössze 0,4 kg, ami könnyedségét bizonyítja, ez pedig a legkisebbek kényelmes használatának fontos jellemzője. A Befado 114X461 gyermekcipő nem csak a gyermekek egészségére és kényelmére törekszik, hanem a játék közbeni függetlenségükre és biztonságukra is.

A "Gyermekeknek » Gyermekpapucsok" kategória hangsúlyozza, hogy ezek a cipők ideálisan megfelelnek az óvodáskorú gyermekek igényeinek, ugyanakkor vonzó kiegészítők, amelyek kiegészítik a mindennapi ruhatárat. A Befado lábbelit választva a szülők biztosak lehetnek abban, hogy gyermekeik a legjobb minőségű terméket kapják, amelyet a fejlődő lábukra való odafigyeléssel készítettek.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: kék
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|