Befado gyermekcipő 114X444 kék szürke

A termék nem elérhető ;(

A mindennapi kalandok legfiatalabb hőseinek - óvodásoknak - olyan lábbelire van szükségük, amely megbirkózik korlátlan energiájukkal és mobilitásukkal. A kék és szürke árnyalatú Befado 114X444 cipő tökéletesen megfelel az aktív gyermekek igényeinek, kényelmet, egészséget és biztonságot biztosítva a kis lábaknak egész nap az óvodában.

A gyermekcipőknek nemcsak vizuálisan kell vonzónak lenniük, hanem mindenekelőtt megfelelő szellőzést és alátámasztást kell biztosítaniuk a lábnak. A légáteresztő pamutszöveteknek köszönhetően a Befado lábbelik garantálják a higiéniát és a kényelmes viseletet a több órás folyamatos szórakozáshoz.

A Befado tervezői gondoskodtak arról, hogy a cipőket a kis láb speciális igényeihez igazítsák. A 114X444-es cipők olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek optikailag csökkentik a lábfejet, ugyanakkor olyan kialakítás jellemzi őket, amely tökéletesen alkalmazkodik a keskenyebb és kisebb lábfejekhez, anélkül, hogy korlátozná a gyermek mozgását.

A legfontosabb szempont, amely megkönnyíti a gyermekek önállóságát, az átgondolt tépőzáras rögzítési rendszer. Ennek köszönhetően a kis kezek könnyedén fel- és levehetik a cipőt, ami különösen az óvodai dinamikus környezetben óriási előny.

A biztonság elsődleges szempont, ezért a Befado lábbelik megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek, és az ortopédusok is ajánlják. Az ezekben a cipőkben használt merev sarokellenző biztosítja a stabilitást és a helyes sarokpozíciót, így az ortopédiai prevenció fontos eleme.

A termék műszaki adatai, mint például kis súlya, kb. 0,4 kg egyedi csomagolással, lehetővé teszik a cipők számára, hogy a gyerekek könnyen hordozzák, és nem terhelik túlságosan érzékeny lábukat.

Stílusos, kényelmes és biztonságos – A Befado 114X444 olyan lábbeli, amely puha gubóként burkolja a gyerekek lábát, és minden lépésben elkíséri őket, miközben felfedezik az óvoda körüli világot. Tökéletes azoknak a kis hölgyeknek és fiúknak, akik értékelik a mozgás szabadságát és a kényelmet bármilyen játék vagy oktatási tevékenység során.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: kék szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|