Befado gyermekcipő 114X441 kék szürke

A termék nem elérhető ;(

Gyermekeink cipői a mindennapi ruhatár fontos elemei, a megfelelő modell kiválasztása pedig kulcsa a gyermekek kényelmének és lábuk egészséges fejlődésének. A vonzó kék és szürke árnyalatú Befado 114X441 gyerekcipő kiváló választás azoknak, akik kényelmes és funkcionális cipőt keresnek óvodába.

Kényelem és funkcionalitás az aktív gyerekek számára:

A Befado cipőket intenzív óvodai használatra tervezték, ahol a gyerekek a benti játékból a szabadtéri tevékenységekbe lépnek át. A felsőrész légáteresztő pamutszövetből készült, amely nem csak a légáramlást biztosítja, hanem a kis lábak higiéniáját is garantálja. A megfelelő légáteresztő képességnek köszönhetően a kicsik egész nap jól érezhetik magukat.

Tervezés és illeszkedés:

A Befado lábbeliket nemcsak a funkcionalitás, hanem az esztétika is megkülönbözteti. A megfelelően megtervezett cipők vizuálisan csökkentik a láb méretét, elegánsak és egyben univerzálisak a színükben - tökéletesek a különböző stílusokhoz. Ezenkívül különféle lábformákhoz tervezték, így keskenyebb vagy kisebb lábfejű gyermekek számára is tökéletesek.

Függetlenség és biztonság:

A Befado a legkisebbek függetlenségére is összpontosít. A cipő praktikus tépőzárral van felszerelve, amely nemcsak tökéletesen tartja a lábfejet, hanem lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy önállóan is könnyedén fel- és levehessék a cipőt, ezzel is támogatva a motoros fejlődésüket. A biztonság egy másik fontos szempont - a merev sarok tökéletesen stabilizálja a lábfejet, ami különösen fontos a járástanulás és játék közben. A lábbeliket ortopédusok minősítették és ajánlják, ami tovább erősíti a kiváló minőséget és a fejlődő lábbarátságukat.

Műszaki adatok:

A cipő gyártója a neves Befado cég, és ez a termék kifejezetten a lányokat célozza meg. Anyaga, amelyből készültek, egy légáteresztő anyag, ami ideális választássá teszi őket melegebb és mérsékelt hőmérsékletekhez. Ez a modell vonzó színekben kapható, a kék és a szürke árnyalatait kombinálva. A cipők egyetlen csomaggal érkeznek, a termék és a csomagolás súlya mindössze 0,4 kg, ami megkönnyíti a tárolást és a szállítást.

Összefoglalva, a Befado 114X441 gyermekcipő kiváló választás azoknak a szülőknek, akik a biztonságot, a kényelmet és az esztétikát egyben értékelik. Ezek a cipők minden bizonnyal megfelelnek mind a gyerekek, mind a gondozóik elvárásainak, mindennapi kényelmet és egészséget biztosítva a kis lábaknak.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: kék szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|
|