Befado gyermekcipő 114X437 kék rózsaszín sokszínű

A termék nem elérhető ;(

A Befado, a jól ismert gyerekcipők gyártója bemutatja a 114X437-es modellt - színes és kényelmes cipőket, amelyek tökéletesek az óvodába kislányoknak. Kék, rózsaszín árnyalataival és további sokszínű akcentusaikkal kitűnnek, nem csak stílusosak, hanem funkcionálisak is – a legfiatalabbak igényeinek megfelelően.

A kényelem és a higiénia az a prioritás, amelyet a Befado a gyerekcipők tervezésénél előtérbe helyez, ezért a cipők felsőrésze légáteresztő pamutszövetből készül. Ez az anyag nem csak a levegő keringését biztosítja, hanem kellemes tapintású és barátságos a gyermek érzékeny bőrével, ami rendkívül fontos az óvodai aktív órákban.

A gyermekek megfelelő fejlődésének és kényelmének biztosítása érdekében a Befado nagy figyelmet fordít a lábbelik ergonómiájára. A cipő jól illeszkedik a kis lábakhoz, még akkor is, ha keskenyebb. Optikailag kisebbé teszik a lábfejet, ami fontos lehet azoknak a szülőknek, akik törődnek gyermekük lábának esztétikus megjelenésével. A merev sarokellenző garantálja a sarok megfelelő alátámasztását, ami elengedhetetlen a láb megfelelő fejlődéséhez és a testtartási hibák elkerüléséhez.

A barátságos tépőzáras rögzítőrendszer megkönnyíti a gyermek számára a cipő önálló fel- és levételét, ami fejleszti motoros képességeit és önállóság érzését ad. Ezenkívül a színes és intuitív rögzítőelemek tanulásra és kísérletezésre ösztönzik a gyerekeket.

A Befado cipő nemcsak kényelmes és gyönyörűen megtervezett, hanem mindenekelőtt biztonságos. Rendelkeznek Egészséges Lábjegy tanúsítvánnyal, ami garancia arra, hogy ortopédiai vizsgálaton estek át, és szakorvosok is ajánlják. Ennek köszönhetően a szülők biztosak lehetnek abban, hogy olyan lábbelit választottak, amely támogatja gyermekeik lábának egészséges fejlődését.

A gyártó Befado nemcsak lábbelit, hanem nyugalmat is ad a szülőknek és gondviselőknek, olyan terméket kínálva, amely egyesíti a szükséges funkciókat: egészséget, kényelmet, függetlenséget és biztonságot a legfiatalabb felhasználók számára. A Befado 114X437-es gyerekcipő tökéletes papucs minden kis óvodás számára, aki minden nap különlegesnek szeretné érezni magát.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: kék rózsaszín sokszínű
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|