Befado gyermekcipő 114X436 rózsaszín szürke

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő 114X436 - Biztonságos kényelem minden lépésben

Amikor a kis lábak felfedezik a világot, nem hiányozhatnak a legjobb gondozásból és támogatásból, amelyet a mindennapi használatra tervezett kiváló minőségű cipők nyújtanak. A Befado, a gyermekcipők neves gyártója tökéletes megoldást kínál az aktív óvodásoknak - 114X436-os gyerekcipőket finom rózsaszín és szürke színekben, amelyek nemcsak a stílust, hanem a funkcionalitást is ötvözik.

A cipők egyedi dizájnja nemcsak vizuálisan vonzóvá teszi, hanem gyakorlatilag a gyerekek lábának igényeihez is igazodik. A lélegző pamutszövetből készült felsőrész garantálja a légáteresztést, és egész nap száraz, kényelmes környezetben tartja lábát. A magas higiéniai színvonalú anyagok kiválasztása döntő fontosságú, különösen az aktív óvodások esetében, akiknek elengedhetetlen az egészséges lábfej.

A Befado cipők innovatív kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkednek a lábfejhez, vizuálisan csökkentve azt, és így elegáns megjelenést biztosítanak. Ezenkívül a tépőzáras beállítási lehetőség megkönnyíti a kicsik számára a cipő fel- és levételét, ami nagy előnyt jelent az önállóság megtanulásakor.

A biztonság nem elhanyagolható érték a gyermek lábbeli kiválasztásakor. A merev sarokpult megfelelő alátámasztást biztosít a lábnak, az "Egészséges lábjel" tanúsítvány pedig garantálja, hogy a cipőt a gyermekek lábának egészséges fejlődését szem előtt tartva tervezték és ortopéd szakemberek ajánlják.

A Befado cipő tökéletes megoldás kicsi, energikus egyének számára, akik aktív napokat töltenek az óvodában, és korlátlanul fedezik fel a világot. A szürke ékezetes rózsaszín színek minden bizonnyal tetszeni fognak a kis divatosoknak, és nyugalmat adnak a szülőknek, köszönhetően a minőségbe való befektetésnek, amely valóban hatással van gyermekeik egészségére.

Összefoglalva, a Befado 114X436 rózsaszín szürke gyerekcipők az esztétika, a kényelem és a biztonság kombinációja, amely kielégíti mind az óvodások, mind a szüleik igényeit, akik törődnek gyermekeik lábának egészséges fejlődésével.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: rózsaszín szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|