Befado gyermekcipő 114X288 sárga

A termék nem elérhető ;(

Ha gyermeke számára a tökéletes óvodai cipőt keresi, akkor érdemes figyelni a vidám sárga színű Befado 114X288-as gyerekcipő modellre. Ezek a cipők tökéletes választás az energikus kis lábaknak, amelyek egész nap aktívan töltik az óvodában, játszanak, tanulnak és felfedezik a világot.

A viselési kényelem kulcsfontosságú a gyerekek lábánál, és a Befado ezt tökéletesen tudja, lélegző pamutszövetből készült felsőrészekkel látja el a lábbeliket. Az ilyen anyagoknak köszönhetően a baba kényelmesen érzi magát, lábai "lélegezhetnek", így megóvják a túlzott izzadástól és a kellemetlen szagoktól.

A cipők kialakítását úgy gondolták át, hogy ösztönözzék a gyermekek önállóságát. Ez a modell praktikus tépőzáras rögzítőkkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a gyermekek számára a cipők fel- és levételét felnőtt segítsége nélkül. Ideális megoldás a gyermekek önállóságának fejlesztésére és motoros készségek fejlesztésére.

A biztonság egy másik szempont, amelyre a gyártó hangsúlyt fektetett. A Befado cipők biztosítják gyermeke lábának biztonságát a merev sarokellenzőnek köszönhetően, amely stabilizálja a sarkot és megakadályozza a ficamokat. Ezenkívül az "Egészséges láb" jelzéssel is rendelkeznek, amely bizonyítja kiváló minőségüket és az ortopéd ajánlásait. Ez garancia arra, hogy megfelelnek a magas ergonómiai szabványoknak.

Vizuálisan a cipők vonzóak, élénk sárga színük tele pozitív energiával. Ügyesen megtervezett szabásuknak köszönhetően a Befado cipők optikailag csökkentik és karcsúsítják a lábfejet, ami további esztétikai előnyt jelenthet.

Ez a lábbeli az állíthatóságnak köszönhetően széles és keskeny lábra egyaránt alkalmas lesz. Érdemes megemlíteni, hogy a Befado cipőket egy jól ismert és elismert márka gyártja, amely évek óta a piacon van, és híres arról, hogy kiváló minőségű, tartós termékeket készít gyermekek számára.

A Befado 114X288 gyermekcipő kiválasztásával olyan egészséget, kényelmet és bájt biztosít gyermekének, amelyet élvezni fog az óvodai játék és tanulás során. Ez egy befektetés gyermeke biztonságába és fejlődésébe azáltal, hogy minden lépésnél megfelelő támogatást nyújt a lábának.

  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • karakter: hiánya
  • Anyag: Szövet
  • Szín: sárga

Köszönjük megjegyzését.

|
remek cipő, masszív kivitelezés
|
|