Befado gyermekcipő 110P390 piros kék

A termék nem elérhető ;(

A megfelelő lábbeli kiválasztása egy kis felfedező számára az alapja a gyermek egészséges növekedésének és fejlődésének. A Befado egy olyan márka, amely évek óta foglalkozik a kicsi lábakkal, ortopédusokkal és gyermekfejlesztő szakemberekkel együttműködve kifejlesztett cipőket kínál. A 110P390-es, piros és kék színű gyermekcipő modelljük ideális választás az első lépéseiket tevő aktív gyerekeknek, valamint a kicsit idősebbeknek, akik már magabiztosan fedezik fel a saját lábukon a világot.

A biztonság kulcsfontosságú, ezért a Befado lábbelik „Egészséges lábjel” tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy ezek a cipők szigorú követelményeknek felelnek meg, és a legjobb ortopédusok ajánlják. A merev sarokvédő garantálja a láb megfelelő stabilizálását, ami szükséges a járástanulás és a későbbi játék során.

A maximális higiénia és kényelem érdekében a felsőrész lélegző pamutszövetből készült. Ez az anyag biztosítja a légáteresztő képességet, és megakadályozza a láb túlmelegedését és túlzott izzadását. A baba fejlődő lábának helyre van szüksége, és ezeknek a babapapucsoknak a széles orra éppen ezt biztosítja – szabadságot a lábujjaknak, ami fontos az egészséges és természetes növekedéshez.

A Befado papucsok praktikus kapcsokkal rendelkeznek, amelyek segítségével a gyermek könnyen és gyorsan fel- és leveheti a cipőt, miközben fejleszti manuális képességeit. A speciális lyukakkal ellátott kopásálló és rugalmas talpak jó tapadást, ütéselnyelést és szellőzést, valamint egészséges lábfejlődést biztosítanak.

Az élénk, élénk színekben – piros és kék – elérhető cipők szemet gyönyörködtetővé varázsolják, és nem csak a szülőket, hanem a gyerekeket is vonzóvá teszik, és arra ösztönzik őket, hogy viseljék őket. Legyen gyermeke minden lépése egy lépés a jól kiválasztott, egészséges és színes Befado cipőben – mert az egészséges láb boldog gyermekkort jelent!

  • karakter: Egyéb
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: Piros kék
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Kapcsok

Köszönjük megjegyzését.

|