Befado gyermekcipő 109P218 rózsaszín szürke

A termék nem elérhető ;(

A Befado márka, amelyben évek óta megbíznak a szülők, akik gondoskodnak gyermekeik lábának megfelelő fejlődéséről és egészségéről. A Befado 109P218 rózsaszín és szürke árnyalatú gyermekcipő a legfiatalabb felhasználóknak szól, különösen azoknak a lányoknak, akik az első lépéseiket teszik meg.

A Befado tervezői gondoskodtak arról, hogy minden cipőpár ne csak esztétikailag legyen vonzó, hanem mindenekelőtt egészséges és funkcionális legyen a gyermekek fejlődő lábának. Az ortopéd bizonyítványai és ajánlásai garantálják a Befado cipők magas minőségét, ami azt jelenti, hogy a szülők biztosak lehetnek abban, hogy a termék kiválasztásával gyermekük biztonságába és egészségébe fektetnek be.

A légáteresztő pamutszövetből készült felsőrész kiváló választás aktív gyerekeknek, mert ez a szövet biztosítja a megfelelő légáramlást, higiénikus és kényelmes körülmények között tartva a lábfejet. A lábbeli merev sarka egy másik előny, amely megtámasztja a gyerkőcöt játék és járástanulás közben, mivel stabilizálja a lábfejet és megakadályozza a helytelen mozgást.

A cipő speciális szellőzőnyílásokkal ellátott talpa légáteresztő tulajdonságai révén szintén hozzájárul a kényelemhez. A tépőzár, mint rögzítési mód a gyermek cipők önálló fel- és levételét megkönnyítő megoldás, ami serkenti motorikus képességeinek fejlődését.

Ezt a modellt ráadásul úgy tervezték meg, hogy a növekvő lábhoz szükséges helyet is szem előtt tartsák – a széles lábujj helyet biztosít a lábujjaknak, biztosítva a mozgás szabadságát és elkerülve a nyomást. A "Gyermekpapucs" kategória azt sugallja, hogy ezek a cipők tökéletesek otthoni és óvodai használatra, biztosítva, hogy gyermeke egész nap kényelmes legyen.

A 109P218 modell vonzó színét a rózsaszín és a szürke bájos árnyalatai határozzák meg, amelyek minden bizonnyal tetszeni fognak a divatos akcentusok kis szerelmeseinek. A csomagolással együtt mindössze 0,4 kg súlyú lábbeli könnyűsége lehetővé teszi, hogy a gyermek szabadon mozogjon anélkül, hogy érezné a súlyt a lábán.

Összefoglalva, a Befado 109P218 gyermekcipő bölcs választás azoknak a szülőknek, akik szeretnének biztosítani gyermekeik egészséges fejlődését, kényelmét és stílusos megjelenését otthon és kint egyaránt.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: rózsaszín szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|