Befado gyermekcipő 109P209 rózsaszín szürke

A termék nem elérhető ;(

Befado – az Ön választása az egészséges babalépésekért.

Amikor gyermeke megteszi az első lépéseket, minden döntés a megfelelő lábbeli kiválasztásával kapcsolatban döntő jelentőségű. A Befado 109P209 gyermekcipők vonzó színkombinációban - rózsaszín és szürke - segítenek. Ezek az egyedi papucsok többek, mint egyszerű cipők; Ez garancia arra, hogy az apró lábak egészségesen és megfelelően fejlődjenek.

Az „Egészséges lábjel” tanúsítvány több, mint egy nyilatkozat – ez a biztonság és a kényelem ígérete, amelyet a Befado megtart azáltal, hogy az ortopédusokkal egyeztetett lábbeliket tervez. Ez megvédi a gyermek kényes lábát az esetleges tartáshibáktól. A merev sarokpult nem véletlenszerű kiegészítés, hanem a sarkot és az egész lábfejet stabilizáló elem, melynek köszönhetően a gyerkőc biztonságosan játszhat és korlátozások nélkül fedezheti fel a világot.

A gyermekek lábai különösen érzékenyek a túlmelegedésre, ezért megfelelő szellőzést kell biztosítani számukra. A légáteresztő pamutszövetből készült felsőrész a válasz ezekre az igényekre. Az átgondolt megoldások, mint például a speciális lyukak a talpon, olyan szellőzőrendszerként működnek, amely lehetővé teszi a bőr lélegzését még a legintenzívebb játék során is.

A Befado cipőben található széles orr egy jól átgondolt kialakítás, amely kényelmet és helyet biztosít a növekvő lábujjaknak. A gyerekek gyorsan nőnek, és lábuknak térre van szüksége a természetes fejlődéshez. A Befado papucsok a kisujjaknak helyet biztosítva gondoskodnak arról, hogy a gyermek minden lépésénél jól érezze magát.

A tépőzáras rögzítés olyan megoldás, amely évek óta meghódítja a szülők és a gyerekek szívét. A kényelem és a függetlenség szinonimája – még a legfiatalabb felfedezők számára is lehetővé teszi, hogy gyorsan fel- és levehessék cipőjüket.

Ha a 109P209-es Befado gyerekpapucsot választja, nemcsak a gyönyörű dizájnt és színeket választja. Mindenekelőtt gyermeke lábfejének egészséges fejlődését választja, és azt a bizonyosságot, hogy minden lépése örömet okoz majd a kicsinek.

A Befado nem csak cipő, hanem átgondolt megoldás az egészséges és boldog gyermekek számára.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: rózsaszín szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|