Befado gyermekcipő 109P198 fekete rózsaszín szürke

A termék nem elérhető ;(

A Befado, a jól ismert gyerekcipő-gyártó bemutatja a 109P198-as modellt - rendkívül kényelmes gyerekpapucsot, tökéletes mindennapi használatra a legkisebbek számára. Ezt a lábbelit olyan aktív gyerekeknek tervezték, akiknek kényelmes és biztonságos cipőre van szükségük minden alkalomra.

A Befado 109P198 papucsokat érdekes, gyerekeknek szóló, fekete, rózsaszín és szürke elemeket ötvöző dizájn jellemzi, amely vonzóvá teszi azokat a stílust és kényelmet értékelő kislányok számára. A cipő széles orra megfelelő teret biztosít a lábujjaknak, ami rendkívül fontos a gyermek dinamikus növekedésének és fejlődésének fázisában.

Ezeknek a papucsoknak a felsőrésze kiváló minőségű, légáteresztő pamutszövetből készült, ami garantálja a megfelelő klímát a cipő belsejében és segít fenntartani a lábhigiéniát. A kis hordozók egészségével kapcsolatos aggodalmat tükrözi a megemelt sarokpult használata is, amely stabilizálja a lábfejet és megtámasztja a helyes alakot járás, futás vagy játék közben.

A 109P198 modell megkülönböztető jellemzője az Egészséges láb jelzés – megerősíti, hogy a lábbeli megfelel a szigorú egészségügyi és ergonómiai szabványoknak. A gyermekek lábáról ezért megfelelően gondoskodnak a szülők, akik lábbelit választanak gyermekeiknek.

A kiegészítő perforációkkal ellátott talp emellett növeli a légáteresztő képességet, és biztosítja, hogy a kis felhasználó még a legmelegebb napokon sem érezzen kényelmetlenséget. A praktikus típusú tépőzáras rögzítés megkönnyíti a gyermek számára a papucs önálló fel- és levételét, ezáltal fejleszti kézügyességét.

A Befado 109P198 modell a funkcionalitás, a kényelem és a vonzó megjelenés tökéletes kombinációja. Ezek olyan lábbelik, amelyeket minden kislány imádni fog, és minden bizonnyal kielégíti azokat a szülőket, akik a lehető legjobb minőséget és biztonságot keresik gyermekeik számára. A Befado papucs elérhető választás a gondoskodó szülők számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni gyermekeik egészsége és jóléte terén.

  • karakter: Egyéb
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: fekete rózsaszín szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Gyártó kód: BM84274

Köszönjük megjegyzését.

|