Befado gyermekcipő 109P192 rózsaszín szürke sokszínű

A termék nem elérhető ;(

A megfelelő lábbeli kiválasztása az első lépéseket tevő gyermekek számára a szülők egyik legfontosabb feladata. Ha egy kis ember lábának biztonságát és megfelelő fejlődését szeretné biztosítani, akkor érdemes odafigyelni egy neves gyártó - Befado - által kínált cipőkre. A 109P192 gyerekcipő modell rózsaszín, szürke és egyéb színes árnyalatokban a legkisebbek és gondozóik igényeire adott válasz.

A minőségi anyagokról és az átgondolt dizájnról ismert Befado cipők megkapták az "Egészséges lábjel" tanúsítványt, amely garancia arra, hogy a lábbeli tervezésénél a gyermekek lábának egészséges fejlődését szem előtt tartva készült. A pamut szövetek használatának köszönhetően a cipők felsőrésze nem csak légáteresztő, de higiénikus is, ami az aktív és gyakran érzékeny kisgyermek lábak esetén rendkívül fontos.

A stabilitásra is ügyeltek – a Befado 109P192 cipő megemelt sarka biztosítja, hogy a gyermek lábfeje helyesen álljon, ami létfontosságú a járástanulás és a mindennapi játék során. A talp speciális perforációi lehetővé teszik a láb lélegzését, ami csökkenti a túlmelegedés vagy az irritáció kockázatát.

A Befado a legkisebbek lábbelihasználatának kényelméről is gondoskodott. A széles lábujjak elegendő helyet biztosítanak a lábujjaknak, ami nem csak a teljes viselési kényelem, hanem a mozgásszabadság és ennek következtében a láb egészséges fejlődése szempontjából is fontos. A rózsaszín alapot szürke elemekkel és sokszínű akcentusokkal ötvöző cipő dizájnja biztosan tetszeni fog a kislányoknak, és minden öltözéknek vidám akcentust kölcsönöz.

A tépőzáras rögzítési módszer egy praktikus megoldás, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy önállóan is könnyedén fel- és levehessék cipőket, miközben a fiatal felhasználókat bizonyos kézi készségekre tanítják.

A gyerekpapucs kategóriában a Befado 109P192 lábbeli kiváló ajánlat azoknak a szülőknek, akik biztonságos, funkcionális és egyben esztétikus cipőt keresnek gyermekeik számára. Érdemes olyan modellt választani, amely nem csak az érzékeny lábfejet védi, hanem beleillik a gyerekek kalandjainak dinamikus világába.

  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: rózsaszín szürke sokszínű

Köszönjük megjegyzését.

|