Befado gyerekcipő 109P161 szürke

A termék nem elérhető ;(

Befado 109P161 gyerekcipő - Kényelem és stílus a legkisebbeknek

A gyermekek számára a megfelelő lábbeli kiválasztása az alapja a láb megfelelő fejlődésének. A Befado, a jól ismert lengyel gyerekcipő-gyártó a 109P161 modellt hozza piacra - az esztétikát a funkcionalitással ötvöző balerina papucsokat, amelyek tökéletesek az aktív lányok számára.

Ezeket a szürke papucsokat a felnövekvő gyermekek igényeit szem előtt tartva tervezték, megfelelve a legmagasabb minőségi követelményeknek. A mindennapi játék során a biztonság kulcsfontosságú, ezért a lábbeli rugalmas, csúszásgátló termogumi talppal rendelkezik, amely a gyermek lábához illeszkedik. Ez az anyag nem csak a tapadást garantálja, hanem tartós és kopásálló is.

A tépőzáras papucsok még a legfiatalabb felhasználók számára is megkönnyítik a saját cipők felvételét, önállóságra tanítva őket. A merev sarok optimálisan támogatja a lábfejet, meggátolja annak görbülését, ami rendkívül fontos az intenzív növekedés időszakában.

A papucsok klasszikus szürke színe sok stílushoz passzol, a legdivatosabb minták pedig varázst adnak és kiemelik a kis viselő karakterét. A gyártás során felhasznált anyagok vonzóak és a legjobb minőségűek, biztosítva a tartósságot és az egész napos viselési kényelmet.

A legjobb pamutból készült puha és légies talpbetét megfelelő klímát biztosít a cipő belsejében, védve a gyermeket a láb túlzott izzadásától. Mindez azt jelenti, hogy a Befado lábbelik praktikus használatán kívül a láb egészséges fejlődését is támogatják – ezt igazolja a rangos „Egészséges láb” tanúsítvány.

A Befado 109P161 papucs ezért kiváló választás nemcsak otthoni használatra, hanem a hátsó udvarra is, ahol a gyerekek idejük nagy részét játékon keresztül fedezik fel a világban. Gyermek kategóriában kapható, lányoknak ajánljuk, és a tépőzárnak köszönhetően rendkívül praktikusak a mindennapi használat során.

Még egyszer hangsúlyozzuk: a gyermekek lábának egészségének és kényelmének megőrzése a Befado küldetése, amely évek óta kiváló minőségű termékeket biztosít, elnyerve a szülők bizalmát és gyermekeik boldog mosolyát.

  • Szín: szürke
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • karakter: hiánya
  • Anyag: Szövet

Köszönjük megjegyzését.

|