Befado gyerekcipő 109P154 rózsaszín szürke

A termék nem elérhető ;(

A Befado egy jól ismert, gyermekcipők gyártására szakosodott lengyel márka, amely híres arról, hogy odafigyel a gyermekek lábának egészséges fejlődésére. Rózsaszín és szürke árnyalatú 109P154-es lábbelijük kiváló választás azoknak a szülőknek, akik nem csak aranyos papucsot keresnek gyermekeiknek, hanem funkcionális és egészséges lábbelit is.

A bemutatott 109P154-es modell balerina formájú papucs, amely tökéletes otthoni használatra és az udvaron való aktív játékhoz. Legdivatosabb mintáik és vonzó színeik minden bizonnyal sok kis hölgyet tetszenek.

A kiváló minőségű anyagokból készült, gyönyörű papucsok lélegző szerkezetüknek köszönhetően kényelmet és megfelelő szellőzést biztosítanak. A tépőzár megkönnyíti a gyermek számára a cipők önálló fel- és levételét, ami segíti az önállóság fejlesztését és serkenti a mozgásfejlődést. A merev sarok kulcsfontosságú a megfelelő alátámasztáshoz és stabilizáláshoz, amely biztosítja a biztonságos első lépéseket.

Rugalmas, csúszásmentes termo-gumi talp garantálja a tapadást és a biztonságot különféle felületeken. A kontúros talpbetét, amely illeszkedik gyermeke lábának körvonalaihoz, és a kiváló minőségű pamut talpbetét biztosítja, hogy a lábak jól meg legyenek támasztva és ugyanakkor kényelmesek.

Az „Egészséges láb” tanúsítvánnyal a szülők biztosak lehetnek abban, hogy a Befado papucsok támogatják gyermekük lábának egészséges fejlődését. Ez megerősíti, hogy a lábbelit a láb anatómiáját szem előtt tartva tervezték, hozzájárulva a kényelemhez és az ortopédiai megelőzéshez.

A Befado termék lányoknak készült, érdekes rózsaszín és szürke színpalettában kapható, mely könnyen illeszthető különféle otthoni és óvodai ruhákhoz. Bár ezek a papucsok nem utalnak közvetlen mesék vagy filmek hőseire, esztétikájukat minden bizonnyal értékelni fogják a divatos és kényelmes cipők kis rajongói.

A Befado lábbeli kiválasztása befektetés gyermeke lábának egészségébe, valamint kisgyermeke kényelmébe és boldogságába, aki nekik köszönhetően biztonságosan és örömmel fedezheti fel a világot. A gyerekpapucs kategóriában ezek az édes tépőzáras balettlapok elnyeri a gyerekek szívét és szüleik teljes elismerését.

  • Szín: rózsaszín szürke
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • karakter: hiánya
  • Anyag: Szövet

Köszönjük megjegyzését.

|