Befado gyerekcipő pu 065X171 rózsaszín szürke

A termék nem elérhető ;(

Termék: Befado gyerekcipő PU 065X171 rózsaszín szürke - kényelem és egészség a fejlődő lábaknak

A küszöbön álló meleg napok azt jelzik, hogy itt az ideje, hogy kényelmes és egészséges lábbeliket adjunk gyermekeinknek. A rózsaszín és szürke árnyalatú Befado szandálok tetszeni fognak mind a kis elegáns nőknek, mind a gondoskodó szülőknek, akik gondoskodnak gyermekeik lábfejének megfelelő fejlődéséről. A kiváló minőségű pamutból és cipőszövetből készült, légies felsőrész lehetővé teszi a bőr lélegzését a legmelegebb időben is, ami kulcsfontosságú a túlzott izzadás és az esetleges irritáció megelőzésében.

A merev sarokpultnak és a stabil oldalaknak köszönhetően a Befado PU 065X171 nemcsak mozgásszabadságot, hanem mindenekelőtt a helyes lábtartást biztosítja a kisgyermek számára. Ez különösen fontos azoknak a gyerekeknek, akiknek a lába még fejlődik és formálódik. A nyitott lábujjak további légáramlást tesznek lehetővé, ami rendkívül értékes a szabadtéri játék és az intenzív használat során.

A gyártó, a Befado már évek óta egyet jelent a minőséggel és a szülők bizalmával, amit az egészség és a viselési kényelem tekintetében a legmagasabb elvárásoknak megfelelő lábbeliknek ítélt „Egészséges lábjel” tanúsítvány is igazol. A bőrbetét további kényelmet és higiéniát biztosít, a könnyen használható tépőzáras pántok pedig a legfiatalabb felhasználók számára is lehetővé teszik az önálló öltözködést.

A Befado lábbelit a lányok szem előtt tartásával tervezték, ezért a finom pasztell színek - rózsaszín és szürke -, amelyek könnyedén passzolnak a kis fashionista különféle stílusaihoz. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a szandál könnyű, csomagolással együtt mindössze 0,3 kg, ami nem fogja megterhelni a gyerekek lábát.

A csomagolás eredeti és biztonságos, védelmet biztosít a terméknek a szállítás és tárolás során. A Befado szandálokat nem társítják egyetlen mese- vagy filmhőshöz sem, ami további előny, mert minden gyermek egyéni preferenciáihoz illeszkedik.

Összefoglalva, a Befado PU 065X171 gyermekcipő tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik a stílus, a kényelem és az egészség kombinációját keresik gyermekeik lábának. A Befado nemcsak a kicsi boldog mosolyával törődik, hanem lábának jövőjével is.

  • További információ: Merev sarkú számláló Bőr talpbetét Egészséges láb jele
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.3
  • karakter: hiánya
  • Szín: rózsaszín szürke

Köszönjük megjegyzését.

|
|