Befado gyermekcipő pu 065P143 bézs rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

Befado – gyerekcipő pu 065P143 bézs rózsaszín: Kényelem és stílus a kis lábaknak

A nyári napok megkövetelik, hogy a gyermekcipők ne csak kényelmesek és funkcionálisak legyenek, hanem a magas hőmérséklethez és az intenzív szabadtéri játékhoz is alkalmazkodjanak. A Befado bézs színű, rózsaszín díszítésű szandál tökéletes megoldás az aktív lányok számára, akiknek szilárd és egészséges támaszra van szükségük kicsi, de folyamatosan növekvő lábukhoz.

A gyermekek finom bőrének szem előtt tartásával készült Befado szandálokat légies pamutból és cipőszövetből készült felsőrészek jellemzik, biztosítva a szükséges légáramlást a melegebb napokon. A nyitott kialakítás nemcsak az ujjmutatás örömét okozza a gyerekeknek, hanem egészséges szellőzést is garantál.

A stabilitás minden gyermekcipőnél elsődleges, ezért a Befado tervezői igyekeztek megerősíteni az oldalakat és a sarokrészt, ami a láb megfelelő helyzetét jelenti. Az ortopédusok okkal ajánlják ezt a márkájú lábbelit; minden modell, beleértve a PU 065P143 szandált is, az "Egészséges láb" jelzéssel rendelkezik, amely megerősíti a kiváló minőséget és ergonómiai tulajdonságait, amelyek támogatják a gyermek lábának egészséges fejlődését.

A használat kényelmét növeli a bőrbetét, amely nemcsak jól néz ki, de mindenekelőtt strapabíró és ellenáll az alakváltozásoknak. Kényelmet biztosít a többórás szórakozás során a játszótéren vagy a családi séták során.

A szülők elégedettek lesznek a Befado szandálok - tépőzáras rögzítési típusával, amely megbízható, és lehetővé teszi a gyermek számára a cipő gyors és egyszerű fel- és levételét.

A szandálok színei - nyugodt bézs, kislányos rózsaszín ékezetekkel - a divat kis szerelmeseinek telitalálatai, akik stílusosan szeretnének kinézni a játszótéren és egy hivatalos családi vacsora közben is.

A Befado, mint sok éves hagyományokkal rendelkező, megbízható gyerekcipő gyártó, nem feledkezik meg a vonzó dizájnról és az egyedi részletekről sem, amitől a pu 065P143 szandál minden kis viselője különlegesnek érzi magát ebben a bézs és rózsaszín cipőben.

Legyen biztonságos és kényelmes a kicsik nyári kalandja a Befado szandálokkal – olyan gyermekcipőkkel, amelyek egyet jelentenek a kicsi, energikus lábak egészséges fejlődésével és divatos megjelenésével.

  • karakter: Egyéb
  • További információ: Merev sarkú számláló Bőr talpbetét Egészséges láb jele
  • Gyártó kód: BM91497
  • Szín: bézs rózsaszín
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|