Befado gyerekcipő hócsizma 160P013 rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

A Befado egy olyan márka, amely évek óta megalapozza pozícióját a gyermekcipők piacán, köszönhetően a kiváló minőségű termékeknek, amelyek kényelmet és biztonságot garantálnak a kis felhasználók számára. A szülőknek és gyermekeiknek egyaránt tetszetős cipők széles választéka között megtalálható a 160P013 jelzésű hócsizma modell, elbűvölő rózsaszín színben.

Ezt a gyönyörű rózsaszín hócsizmát gyerekeknek a Befadotól azoknak a kis felfedezőknek tervezték, akik nem félnek a fagyos napoktól, és hajlandóak téli kalandokra. A főként kiváló minőségű gumiból készült cipők megfelelő szigetelést biztosítanak a hideg és a nedvesség ellen, ami rendkívül fontos a hóban való játék vagy a hideg napokon való séta során.

A Befado cipők rózsaszín színe csupa lányos báj, és minden bizonnyal vonzó lesz az élénk, vidám színek fiatal szerelmeseinek. A kiegészítő arany szín egy kis fényt ad a cipőknek, és stílusos elemévé teszi őket a téli öltözéknek. Tagadhatatlan, hogy ez a hócsizma szemet gyönyörködtető, és minden téli udvarban elbűvölővé varázsol egy lányt.

A tépőzár, mint egyfajta rögzítő ideális választás azoknak a gyerekeknek, akik gyakran türelmetlenül szeretnének minél előbb kimenni a szabadba, időjárástól függetlenül. A tépőzáras rögzítő nemcsak kényelmes, hanem lehetővé teszi a gyermekek számára a cipő gyors és egyszerű fel- és levételét, ezzel is támogatja önállóságukat. Ezenkívül a tépőzár lehetővé teszi, hogy a cipő tökéletesen illeszkedjen a lábhoz, ami szükséges a megfelelő stabilitás és kényelem fenntartásához játék közben.

A Befado mindent megtesz annak érdekében, hogy hócsizmáik ne csak praktikusak és szépek legyenek, hanem maximális biztonságot is nyújtsanak. A profilozott gumitalp véd a havon vagy jégen való elcsúszás ellen, a masszív kidolgozás pedig hosszú távú használatot biztosít.

A Befado hócsizmát eredeti csomagolásban szállítjuk, amely garantálja, hogy a termék új, sértetlen és készen áll arra, hogy meleget és örömet adjon a kicsi lábaknak a hideg napokon. Minden egyes Befado gyerekcipő befektetés a kényelembe, a biztonságba és egy vidám mosolyba egy gyermek számára, aki büszkén mutatja be színes téli cipőjét.

  • karakter: hiánya
  • Szín: rózsaszín
  • Foltszín: aranysárga
  • Anyag: gumi
  • szex: lányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Csomagolás állapota: Eredeti

Köszönjük megjegyzését.

|