Befado gyerekcipő blanka rózsaszín 115X002

A termék nem elérhető ;(

A Befado, a gyermekcipők tekintélyes gyártója piacra dobja a "Blanka pink 115X002" limitált kollekciót, amely elnyeri a kis vásárlók - igazi hercegnők - szívét. Ez az egyedi lábbeli, amely Monika Jaskólska és alapítványa támogatásával készült, nemcsak a fiatal hölgyek mindennapjait hivatott szépíteni, hanem a gyermekpszichiátria támogatásának nemes gondolatát is szolgálni.

Minden egyes eladott cipő után a Befado 1 PLN-t adományoz a gyermekek megsegítésére, így a termék szépségét és kényelmét jótékonysági tevékenységekkel ötvözi. A kollekció megtervezésekor a márka nemcsak az esztétikai szempontokra, hanem a gyermekek lábbelihasználatának egészségügyi szempontjaira is összpontosított. Emiatt a Befado "Blanka pink" lábbelit a szakemberek ajánlják, és rendelkezik a rangos Healthy Foot Jellel.

A lábbelit a hercegnők képeivel díszített díszes bélés különbözteti meg, amely minden bizonnyal vonzó lesz a mesevilág fiatal szerelmeseinek. Ezt egészíti ki a Befado által kifejlesztett Soft B-System technológia, amely biztosítja a kényelmet és a biztonságot a mindennapi viselet során. Ezen túlmenően a megemelt sarokpult megfelelő támogatást garantál a fejlődő lábnak, és segít a helyes testtartás megőrzésében.

A "Blanka pink" modell másik előnye a könnyű fel- és levétel. A kapcsok a gyermekek függetlenségét szem előtt tartva készültek, lehetővé téve számukra a cipő gyors és egyszerű kezelését. Ezért a szülők megnyugodhatnak, hogy gyermekeik további segítség nélkül megbirkóznak az óvodában vagy az iskolában.

A cipő színe - elbűvölő rózsaszín - telitalálat a szín szerelmeseinek. Kiváló minőségű anyagból készült, nem csak megfelelő légáramlást biztosít, hanem könnyen tisztán tartható.

Összefoglalva, a Befado "Blanka pink" gyerekcipő nem csak egy kivételesen elbűvölő ajánlat a kis hercegnők számára, hanem egy olyan termék is, amely egészségügyi tulajdonságainak és a nemes kezdeményezés támogatásának köszönhetően fontos választássá válik az egészséggel foglalkozó szülők számára. gyermekük átfogó jólétét.

  • karakter: Egyéb
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Gyártó kód: 115X002
  • Szín: rózsaszín
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Kapcsok

Köszönjük megjegyzését.

|