Befado gyerekcipő 980X092 szürke

A termék nem elérhető ;(

Befado 980X092 gyerekcipő - kényelem és biztonság a kis lábaknak

A gyermekeik számára tökéletes cipőt kereső szülők gyakran szembesülnek azzal a kihívással, hogy olyan cipőt találjanak, amely kényelmes, biztonságos és stílusos is egyben. A Befado, a gyermekcipők jól ismert gyártója tökéletesen megérti a gyermekek igényeit, és olyan termékeket készít, amelyek megfelelnek ezeknek a kritériumoknak. A márka egyik javaslata a 980X092 jelzésű óvodai cipő univerzális szürke színben.

A részletekre való odafigyeléssel készült, ezek a gyönyörű cipők egész nap kényelmet biztosítanak a kicsiknek, függetlenül attól, hogy játékra vagy pihenésre van idő. A lélegző pamutszövetből készült felsőrész higiéniát és kényelmet garantál még intenzív mozgás közben is. A puha anyag és a kemény elemek hiánya megakadályozza a gyermekek érzékeny bőrének horzsolását és irritációját.

A betegek biztonsága kiemelt szempont, amit az is bizonyít, hogy a lábbeliket ortopéd szakorvosok minősítik és ajánlják. A Befado tervezői felismerik, mennyire fontos a gyermek lábfejének megfelelő fejlődésének támogatása, ami a cipők ergonomikus kialakításában is megmutatkozik.

A Befado 980X092 modellt úgy tervezték, hogy a gyerekek önállóan is fel tudják venni és le tudják venni a cipőket, ami rendkívül fontos az önállóság elsajátításának folyamatában. Az elasztikus szalagok helyettesítik a bonyolult rögzítőket, és lehetővé teszik a cipő gyors beállítását a láb egyedi formájához.

A kis felfedezők igényeihez igazodva a cipők tökéletesek a keskenyebb és kisebb lábfejű gyerekeknek, így minden gyermek kényelmesen és biztonságban élhet az óvodai mindennapi játék során. A finom, szürke szín nemcsak a legtöbb gyerekstílushoz illik, hanem praktikus és könnyen tisztítható is.

A gyermekpapucsok kategóriájában a Befado 980X092 lábbeli nemcsak esztétikai értékeivel, hanem mindenekelőtt praktikus szempontjaival is kitűnik. A cipő összeállítás lányoknak készült, de a klasszikus színek és dizájn fiúknak is megfelelő lehet, hangsúlyozva a modell egyetemességét és időtlenségét.

A Befado gyermekcipők választásával a szülők biztosak lehetnek abban, hogy gyermekük olyan csúcsminőségű terméket kap, amely kényelmet és védelmet nyújt több órányi örömteli játékhoz.

  • Szín: szürke
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Összehúzó gumik
  • karakter: hiánya
  • Anyag: Szövet

Köszönjük megjegyzését.

|
Minden szuper, ajánlom :)