Befado gyermekcipő 869X135 ibolya kék rózsaszín szürke

A termék nem elérhető ;(

Befado – az Ön partnere a gyermekek tevékenységében

Minden szülő azt szeretné, ha gyermeke élvezné minden pillanatát, mind az óvodai gondtalan játék, mind az izgalmas szabadtéri kalandok során. Ahhoz, hogy a gyermek fantáziájának fejlesztésére és új készségek elsajátítására összpontosítson, a láb kényelme döntő fontosságú. Éppen ezért a Befado 869X135 gyerekcipők szivárványos színpalettájában - lila, kék, rózsaszín és szürke - tökéletes választás gyermeke számára.

A gyerekcipő kiválasztása nagy kihívás. Ezért a Befado gyártó gondoskodott arról, hogy gyermekpapucsai ne csak színesek és szemet gyönyörködtetőek legyenek, hanem mindenekelőtt funkcionálisak és egészségesek legyenek a fejlődő lábak számára. A javasolt modell merev sarokkal és stabil oldalakkal van felszerelve, amelyek biztosítják a láb megfelelő testtartását. Ennek köszönhetően a gyerkőc biztonságban érzi magát játék közben, és jelentősen csökken az elbotlás vagy a kimozdulás veszélye.

Amikor a nap arra ösztönöz, hogy játsszon a szabadban, a Befado szandálok nyitott lábujjai biztosítják a szükséges szellőzést, lehetővé téve a bőr lélegzését. Ez elengedhetetlen a higiénia és a kényelem megőrzéséhez, különösen meleg napokon. A cipő felsőrésze légies pamutszövetből készült, ami jelentősen növeli a légáteresztő képességet és hozzájárul a megfelelő mikroklíma fenntartásához a cipő belsejében.

Érdemes hangsúlyozni, hogy a gyereknek mennyire könnyű önállóan fel- és levennie ezeket a cipőket. Ezt a praktikus tépőzáras pántok biztosítják, amelyeket kisgyermeke könnyen elsajátíthat, így fejleszti kézügyességét. Az öltözködési önállóság fontos lépés a gyermek fejlődésében, a Befado cipő pedig baráti támogatást nyújt ebben a tekintetben.

Sőt, a Befado a biztonság garanciája – a lábbelit a szakemberek elismerik, és rendelkezik az "Egészséges lábjel" tanúsítvánnyal, amely megerősíti, hogy a cipő a növekvő láb anatómiai igényeihez igazodik, elősegítve azok egészséges fejlődését.

A Befado a részletekre való odafigyeléséről és a minőségéről híres gyártó, ezért minden cipőpár gondosan, a legkisebbek igényeit szem előtt tartva készül. A 869X135 méretű gyermekpapucs nem csak szemet gyönyörködtető színek, hanem mindenekelőtt befektetés egy egészséges és boldog gyermekkorba, amelyben a gyerekek szabadon és örömmel fedezhetik fel a világot, megfeledkezve a nem megfelelő lábbelivel járó kellemetlenségekről.

A Befado gyerekcipők kiválasztásával Ön gyermeke fejlődésébe és remek szórakozásába fektet be, minden nap ügyelve kényelmére és egészségére. Tökéletes óvodai mulatsághoz és délutáni kalandokhoz – a Befado mindenre gondolt, hogy kicsinye minden nap különlegesnek érezze magát.

  • karakter: Egyéb
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Gyártó kód: BM80541
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Szín: Ibolya kék rózsaszín szürke

Köszönjük megjegyzését.

|
|