Befado gyerekcipő 516X243 kék

A termék nem elérhető ;(

Befado - kék gyerekcipő kis felfedezőknek

Legyen gyermeke minden lépése egy lépés a kaland felé! A Befado, a neves lábbeligyártó megérti az aktív gyerekek és szüleik igényeit, ezért az 516X243-as modellt a kék üdítő árnyalatában, további zöld akcentusokkal mutatja be. A kifejezetten fiúknak tervezett sportcipők a kényelmet, a biztonságot és az esztétikát ötvözik, hogy megfeleljenek a fiatal felhasználók elvárásainak.

A "Gyermekek » Gyermekeknek » Sportcipők" kategória önmagáért beszél. A Befado cipők tökéletesek az energikus fiúknak, akik nem nyugszanak bele az iskolában, a játszótéren vagy a családi kirándulások során. Bárhol, ahol masszív és tartós lábbelire van szüksége, az 516X243 modell megfelel a feladatnak.

A termék strapabíró műanyagból készült, ami könnyűvé teszi a cipőt, és nem zavarja a gyermekek természetes tevékenységét. Ugyanakkor ez az anyag könnyen tisztítható és karbantartható, amit a szülők minden bizonnyal értékelni fognak egy szabadtéri szórakozással teli nap után.

A gyermekcipők megfelelő megválasztása nem csak a kényelem, hanem a kis lábak egészsége is. Ezért a Befado a funkcionális tépőzárnak köszönhetően könnyedén hozzáigazíthatja a cipőt a gyermek lábához. A rögzítés típusa fontos elem, amely befolyásolja, hogy a gyerekek milyen gyorsan és egyszerűen tudják felvenni a cipőket, és szükség esetén lehetővé teszik a cipők beállítását is.

A Befado lábbeliket az aktív gyerekeket szem előtt tartva tervezték, ezért az 516X243 modell alacsony, ami optimális mozgásszabadságot és kényelmet biztosít futás, ugrás vagy mászás közben. A cipő magassága úgy van kialakítva, hogy a kis lábakat megtámasztja anélkül, hogy korlátozná őket.

A termék csomagolása eredeti, amely garantálja annak eredetiségét és biztonságát a szállítás során. A termék súlya egyedi csomagolással mindössze 0,5 kg, ami megkönnyíti a hordozhatóságát, és biztosítja, hogy a lábbelik ne jelentsenek további terhet városon kívüli utazások vagy nyaralások során.

A gyerekek világában, ahol minden egy kaland, a Befado 516X243 kék színű, zöld díszítésű cipők minden kis felfedező öltözékének jellegzetes elemei lesznek. A gyermek dinamikus életébe illeszkedő, szembarát színek éppoly örömet nyújtanak, mint a funkcionalitás.

A Befado gyerekcipők kiválasztásával a kiváló minőségű anyagok, az átgondolt dizájn és a kényelem kombinációját választja, amely minden helyzetben működik. Az 516X243 kék sportcipő olyan választás, amely segít gyermekének a további lépések biztonságos megtételében, mind a gondtalan játék, mind a mindennapi tevékenységek során.

  • karakter: hiánya
  • Anyag: Műanyag
  • Melegítés: nem
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.5
  • Magasság: alacsony
  • Szín: kék
  • Foltszín: zöld

Köszönjük megjegyzését.

|