Befado gyerekcipő 290X234 sötétkék

A termék nem elérhető ;(

Befado 290X234 gyerekcipő, sötétkék - tökéletes lábbeli egy kis felfedezőnek

Minden gyermeknek, aki nap mint nap meghódítja az óvodák, parkok és játszóterek világát, olyan lábbelire van szüksége, amely nem csak jól néz ki, de mindenekelőtt rendkívül funkcionális és kényelmes. A Befado 290X234 sötétkék gyerekcipő 100%-ban megfelel ezeknek a kritériumoknak.

Nem ok nélkül választunk lábbeliket a tekintélyes Befado márka kínálatából, amely évek óta specializálódott gyermekcipők tervezésére és készítésére. Az ettől a márkától származó gyerekcipők nemcsak stílusosak és színesek, de mindenekelőtt egészségesek a kis lábaknak, amit sok elégedett szülő és az ortopéd ajánlása is megerősít.

A Befado 290X234-es gyermekcipő egy jól átgondolt kialakítás, amely garantálja az óvodáskorú gyermek finom lábfejének megfelelő fejlődését és védelmét. A lélegző talp lehetővé teszi a természetes szellőzést, és egész nap szárazon és egészségesen tartja a lábat. További előnyt jelent a sarokrészben beépített Absor-B rendszer, amely elnyeli a különböző felületeken végzett tevékenység okozta mikrosokkokat.

A gyerekek igényeit szem előtt tartva a Befado cipők felsőrésze kiváló minőségű pamutszövetből készül. Ez az anyagválasztás könnyűvé és szellőssé teszi a lábbelit, valamint könnyen tisztán tarthatóvá, ami mindenkor biztosítja a gyermek kényelmét és higiéniáját.

A Befado gyerekpapucsokat is az önkiszolgáló felhúzás egyszerűsége jellemzi. A rugalmas szalagoknak köszönhetően a cipő rögzítése gyerekjátékká válik, ami határozottan megkönnyíti az önállóság tanulását és időt takarít meg a zsúfolt reggeli órákban.

A merev saroktartó garantálja a láb stabilizálását, ami különösen fontos akkor, amikor a kisgyermek megtanulja a helyes lépések megtételét, és szilárd támogatásra van szüksége. A cipők sötétkék színe univerzális és sok gyerekstílushoz passzol, így ez a cipőmodell tökéletes választás óvodába és kirándulásra egyaránt.

A gyártó a szülőket szem előtt tartva egyedi csomagolással ad tájékoztatást a termék súlyáról is, ami 0,5 kg. Így könnyen felmérheti, hogy a lábbeli megfelelő-e a gyermek számára, és nem jelent-e további terhet a lábának.

Összefoglalva, a Befado 290X234 gyermekcipők a kényelem, a biztonság és a stílus szinonimája, amely mind a kis felhasználó, mind a gondozóik elégedettségét kielégíti, akik gondoskodnak gyermekeik egészséges fejlődéséről és boldogságáról.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: haditengerészet
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Összehúzó gumik
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.5

Köszönjük megjegyzését.

|