Befado gyermekcipő 290X187 kék zöld

A termék nem elérhető ;(

Termék: Befado gyerekcipő 290X187 - kék zöld

Minden szülő nemcsak remek szórakozást, hanem kényelmet és biztonságot szeretne nyújtani óvodásainak a mindennapi tevékenységek során. A legfiatalabbakra tekintettel készültek a színes Befado gyerekpapucsok, 290X187 modell, kék és zöld árnyalatokban, amelyek a funkcionalitást vonzó megjelenéssel ötvözik.

A Befado gyerekcipőkben az átgondolt dizájn a legmagasabb minőségi kidolgozással párosul. A légáteresztő talp, amely minden cipő egyik kulcseleme, biztosítja a megfelelő légáramlást, ami rendkívül fontos a kis lábak egészségének és higiéniájának megőrzéséhez. A sarokrészbe épített Absor-B rendszer kiváló megoldás, amely elnyeli a futás, ugrás vagy gyors járás okozta ütéseket óvoda vagy otthon kemény felületén.

A kiváló minőségű pamutszövetből készült felsőrész könnyedséget és szabadságot kölcsönöz a gyermeknek, mozgáskorlátozás nélkül. Az anyag légáteresztő képessége hozzájárul a jó szellőzéshez és megakadályozza a láb túlzott izzadását.

A 290X187-es modell Befado papucsokat úgy tervezték, hogy elősegítsék a legkisebb gyermekek önállóságát. A hagyományos rögzítőelemeket helyettesítő rugalmas szalagok megkönnyítik a gyermek önálló cipő-fel- és levételét, ami fontos szempont az óvodáskorú gyermekek önbizalom- és önállóságépítésében.

Ami ugyanilyen fontos, a Befado lábbeliknek nincs konkrét mese- vagy filmhőse, ami lehetővé teszi a gyermekek különféle ízléséhez való univerzális alkalmazkodást, valamint a kényelemre és biztonságra való teljes összpontosítást, nem csak a terméken való elidőzést. A kék és zöld színek vonzóvá teszik a fiúk számára, a használt árnyalatok pedig egyszerre energizálnak és elősegítik a koncentrációt.

A termékkel kapcsolatos további információk, mint például az Egészséges láb jel és a merev sarok, a fejlődő lábak egészségével kapcsolatos aggodalmat fejezik ki. Az Egészséges láb védjegy garancia arra, hogy a lábbelit a legújabb ortopédiai és antropológiai kutatási eredmények alapján hozták létre, a felnövekvő gyermek szükségleteinek teljes megértésével.

A gyártó, a Befado egy jól ismert és elismert lengyel gyerekcipőgyártó, amely évek óta biztosítja a legmagasabb minőséget és a gyermekek és szüleik megelégedettségét. Ennek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy a Befado cipő kiválasztásával gyermekeink egészségébe és kényelmébe fektetünk be.

Kategória: Gyerek » Gyerekeknek » Gyerekpapucs

Csat típusa: Astring Gumi

Hős: nincs

Szín: kék, zöld

Anyaga: szövet

További információ: Zdrowa Stopa jelzés, Merev sarkú számláló

Nem: Fiúk

  • Csatlakozó típusa: Összehúzó gumik
  • karakter: hiánya
  • Szín: kék zöld
  • Anyag: Szövet
  • További információ: Egészséges láb jele Merev sarkú számláló
  • szex: A fiúk

Köszönjük megjegyzését.

|
|
|