Befado gyerekcipő 251Y185 fekete szürke

A termék nem elérhető ;(

A Befado 251Y185 gyermekcipő egy olyan ajánlat, amely egyesíti a kiváló kidolgozás minőségét, a viselési kényelmet és a vonzó dizájnt, amely biztosan tetszeni fog a szülőknek és gyermekeiknek. Ezeket a lábbeliket olyan kis felhasználók számára tervezték, akiknek állandó energiája minden lépésnél szilárd és biztonságos támogatást igényel.

Az óvodás gyermek tevékenysége során kulcsfontosságú, hogy olyan lábbelit biztosítsunk számára, amely nem csak kényelmes, hanem megfelelő kialakítású is, hogy minden típusú játék során szolgálja a gyermeket. A Befado 251Y185 cipők könnyű és rugalmas talppal vannak ellátva, ami rendkívül fontos a megfelelő rugalmasság és a kisgyermek dinamikus mozgásaihoz való alkalmazkodás érdekében. Az így kialakított cipők lehetővé teszik, hogy a láb szabadon hajoljon, ugorjon és futhasson anélkül, hogy korlátozná a gyermek mozgását vagy kellemetlen érzést okozna.

A cipő további előnye, hogy a felsőrész légáteresztő pamutszövetből készült - ez garantálja a higiéniát és a kényelmet még sokórás gondtalan játék közben is. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a gyermek lába száraz és megfelelően szellőző marad egész nap.

A Befado márka tervezői gondoskodtak arról, hogy a lábbeli a lehető legfunkcionálisabb és gyermekbarátabb legyen. A tépőzáras rögzítésnek köszönhetően a gyerkőc könnyedén fel- és leveheti a cipőt, megtanulva az önállóságot és gyorsan reagál a cipőcsere szükségességére az óvodában vagy otthon.

Sőt, a Befado nem feledkezett meg a lábbelik egészségügyi vonatkozásáról sem – a 251Y185 modell merev sarokpultot használ. Ez egy fontos funkció, amely támogatja a láb helyes helyzetét, ami fontos a gyermekek tartáshibáinak megelőzésében és esetleges korrekciójában ilyen fiatal korban.

Esztétikus kialakítású, visszafogott fekete és szürke színekben, ezek a gyermekpapucsok a legtöbb gyerekstílushoz passzolnak, semleges kialakításuk pedig lányoknak és fiúknak egyaránt megfelel. A szövet anyaga, amelyből a cipő készült, garantálja a tartósságot és a könnyű tisztítást, ami egy másik érv a modell kiválasztása mellett.

A gyártó a szülőket szem előtt tartva egyedi csomagolással ad tájékoztatást a termék súlyáról is, ami mindössze 0,4 kg, amivel a cipő szállítása lesz a legkevesebb probléma.

Összefoglalva, a Befado 251Y185 gyermekcipő egy jól átgondolt ajánlat az aktív óvodások számára, akiknek kényelmes, biztonságos és független cipőre van szükségük a mindennapokhoz. A szilárd kidolgozás, a kényelem és az esztétikus megjelenés olyan érvek, amelyek nem engedik figyelmen kívül ezt az ajánlatot.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: fekete szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|