Befado gyerekcipő 116Y298 sötétkék szürke

A termék nem elérhető ;(

A cipők a gyermekgardrób elválaszthatatlan elemei, és a gyermekcipők kiválasztásakor nem csak a vonzó megjelenést, de mindenekelőtt a kényelmet és a biztonságot érdemes figyelembe venni. A jól ismert gyerekcipő-gyártó, a Befado kollekciójában van egy óvodai cipőnek is tökéletes modell - Befado gyerekcipő 116Y298 vonzó, univerzális színekben: sötétkék és szürke.

Ezt a modellt olyan aktív óvodások számára tervezték, akiknek stabil és kényelmes cipőre van szükségük a nap folyamán. Függetlenül attól, hogy a gyermek az óvodai helyiségben játszik, vagy a játszótéren fut, a Befado garantálja a viselési kényelmet.

Könnyű, rugalmas és légáteresztő talp, megemelt sarokkal és stabil oldalakkal a megfelelő helyzetben tartja a gyermek lábát. A merev sarok elengedhetetlen a megfelelő fejlődéshez, és optimális feltételeket biztosít a láb növekedéséhez.

A cipő felsőrésze légies pamutszövetből készült, mely egész napos használat során is frissességet és higiéniát biztosít. Valójában ezeknek a cipőknek minden részlete a gyermekek lábának egészségéért és kényelméért való törődést tükrözi.

Érdemes megemlíteni, hogy a Befado cipők egyszerű és gyermekbarát gumiszalaggal rendelkeznek, amelyek segítségével a kicsik könnyen fel- és levehetik a cipőt, erősítve ezzel önállóságukat. Ez különösen fiatal korban fontos szempont, amikor a gyerekek önállóságot tanulnak.

A használat biztonságát az ortopéd bizonyítványai és ajánlásai igazolják, ami bizalmat ad a szülőknek, hogy a Befado cipő kiválasztásával gyermekük lábának egészségébe fektetnek be.

A fiatal felhasználók különféle igényeit szem előtt tartva a Befado univerzális sötétkék és szürke színű lábbeliket kínál, amelyek a legtöbb ruhához passzolnak. A 116Y298-as modellt elsősorban lányoknak ajánljuk, színei azonban annyira semlegesek, hogy a fiúknak is tetszenek.

Figyelembe véve a termék súlyát az egyedi csomagolással együtt mindössze 0,4 kg, biztosak lehetünk abban, hogy a lábbeli könnyű, ami fontos tényező a kényelmes egész napos használathoz.

Összefoglalva, a Befado 116Y298 gyermekcipő bölcs választás a gondoskodó szülők számára, akik szeretnék biztosítani gyermekeik kényelmét, biztonságát és egészséges lábfejlődését. Nekik köszönhetően minden óvodai nap egy újabb lépés lesz a függetlenség és a világ felfedezésének öröme felé.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: haditengerészet szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Összehúzó gumik
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|
|