Befado gyermekcipő 116X293 rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő 116X293 rózsaszín - Kényelmes elegancia a kicsi lábaknak

A gyermekcipők nem csak esztétikai szempontok, hanem mindenekelőtt a kis lábak egészsége és kényelme, amelyek minden nap mozgásban fedezik fel a világot. A Befado, a jól ismert gyermekcipők gyártója a 116X293-as modellt a rózsaszín elbűvölő árnyalatában kínálja, amely sok kis hercegnőt fog megkedvelni.

Megbízható kényelem mesebeli változatban

A Befado 116X293 óvodai cipők minden játék asszisztensei, biztosítva, hogy a fizikai tevékenység tiszta öröm legyen. A könnyű, rugalmas és mindenekelőtt lélegző talp egészséges klímát biztosít a lábnak, és lehetővé teszi a természetes mozgást. A merev sarokpult és a stabil oldalak hatékonyan megtámasztják a lábfejet, így minden lépésnél biztosítják a megfelelő pozíciót.

Anyagok, amelyek azt mondják, hogy "kényelem"

A Befado kiváló minőségű pamutszövetet használ a lábbelik gyártásához, ami a légáteresztő képesség és a higiénia szinonimája. A gyermekek lába védve van a túlmelegedéstől és a túlzott izzadástól, ami különösen a melegebb napokon rendkívül fontos.

Függetlenség a divatban

A Befado tervezői tudják, mennyire fontos a gyermekek önállóságának fejlesztése. Éppen ezért a 116X293-as modell kényelmes gumiszalagokkal van felszerelve, amelyek segítségével a gyermek könnyedén fel- és leveheti a cipőt frusztráció és felnőtt segítsége nélkül.

Biztonság és szakemberek ajánlásai

A Befado nem köt kompromisszumot a biztonság terén. A lábbeli megfelel a szigorú európai szabványoknak, és tanúsítványokkal rendelkezik, amelyek megerősítik, hogy az ortopédusok ajánlják. A szülők ezért megnyugodhatnak, hogy gyermekeik lába egészségesen fejlődik.

Díszes részletek pasztell rózsaszínben

A Befado rózsaszín gyermekpapucsát finom ékezetek díszítik, amelyek bájt és lányos karaktert adnak, így ideális választás a kis divatosok számára. A világos rózsaszín szín tökéletesen illeszkedik az óvodai ruhásszekrénybe, és minden bizonnyal vonzó lesz az élénk színpaletta szerelmeseinek.

Könnyedség és unalmasabb napok

Az egyedi csomagolású termék súlya mindössze 0,4 kg, ami ráadásul nem terheli meg az apró lábakat, így boldogan mozoghatsz egyik helyről a másikra.

A 116X293 rózsaszín Befado gyerekcipő a funkcionalitás, a stílus és a kényelem kombinációja, aminek minden gyermeknek a ruhatárában kell lennie – különösen azért, mert a lábuk a séta első pillanataitól kezdve megérdemli a legjobb kezelést.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: rózsaszín
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Összehúzó gumik
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|
|