Befado gyermekcipő 116X291 szürke

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő 116X291 szürke - Kényelem és biztonság a legkisebbeknek

A megfelelő lábbeli kiválasztása minden szülő számára az egyik legfontosabb feladat. A megfelelő cipő nem csak kényelmet biztosít, hanem befolyásolja a gyermek lábfejének és testtartásának megfelelő fejlődését is. Ezért a Befado ajánlata, a 116X291-es modell szürke színben kiváló választás a világ kis felfedezőinek.

Ezek a tökéletesen megtervezett gyermekpapucsok a kényelem és a funkcionalitás szinonimája. A könnyű, rugalmas és légies talpú lábbeli átgondolt felépítése garantálja a mozgás szabadságát bármilyen tevékenység során. A gumiszalaggal ellátott elasztikus rögzítő használata lehetővé teszi a gyermek számára, hogy gyorsan és önállóan vegye fel és vegye le a cipőt, ami rendkívül fontos játék közben vagy óvodában.

A Befado cipők merev sarokkal vannak felszerelve, amely a stabil oldalakkal kombinálva kiváló lábstabilizálást biztosít, ami elengedhetetlen a kis lábak megfelelő fejlődéséhez és egészségéhez. A kiváló minőségű pamutszövetből készült felsőrész légáteresztőt és kényelmet biztosít a lábaknak, ami különösen fontos a szórakozással és tanulással teli hosszú napokon.

A biztonság elsődleges szempont, ezért a Befado 116X291 cipők rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal, és az ortopédusok is ajánlják. Ennek köszönhetően a szülők biztosak lehetnek abban, hogy gyermekeik egészségüknek és fejlődésüknek megfelelő cipőben járnak.

Semleges szürke színben kaphatók, sok ruhához passzolnak, és sok lányt fognak elkápráztatni sokoldalúságukkal és stílusukkal. Ráadásul a termék csekély súlya csomagolással, amely mindössze 0,4 kg, rendkívül könnyűvé teszi a cipőt, és nem terheli meg a kis lábakat a mindennapi kalandok során.

A Befado választásával a szülők kiváló minőségű lengyel gyermekcipőkbe fektetnek be, amelyek a praktikum, a biztonság és a viselet kényelmét ötvözik. A Befado 116X291 gyermekpapucs minden óvodás számára tökéletes megoldást jelent, egészséges és boldog első lépéseket garantálva egész nap.

  • karakter: hiánya
  • Csatlakozó típusa: Összehúzó gumik
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok

Köszönjük megjegyzését.

|