Befado gyermekcipő 116X290 rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

Befado – Kényelem és egészség kisgyermekek számára rózsaszín papucsban 116X290

Minden gyermek szereti az aktív játékot, és a vidám óvodai kalandok során olyan cipőkre van szüksége, amelyek nem csak színükkel és mintájukkal vonzzák magukra a figyelmet, de mindenekelőtt kényelmet és biztonságot nyújtanak a kicsi lábaknak. Ezek a Befado 116X290-es gyerekcipők bájos, lányos rózsaszín színben - tökéletes egy kis hercegnőnek, aki nem akarja feladni a mozgás szabadságát.

Könnyűség és rugalmasság a mindennapokhoz

A Befado cipők híresek könnyű és rugalmas talpukról, amely tökéletesen alkalmazkodik a gyerekek játékának dinamikájához. Az egyedi kialakítás biztosítja, hogy a kis lábak kényelmesen érezzék magukat minden alkalommal, amikor sétálnak vagy játszanak a szabadban.

Egészséges és biztonságos lépések

A Befado tervezői a lábak fejlesztését szem előtt tartva merev sarokpultot használtak, amely megfelelő támasztást és stabil oldalakat biztosít, aminek köszönhetően a láb a megfelelő helyzetben marad. Ez a támogatás különösen fontos, mivel egy óvodás gyermek naponta sok órát tölt cipőben.

Óvatos pamut felsőrész

A kisgyermek higiéniája és kényelme érdekében a 116X290-es modell felsőrésze légies pamutszövetből készült, amely lehetővé teszi a bőr lélegzését és megakadályozza a túlmelegedést még intenzív futás vagy ugrás közben is.

Függetlenség és könnyű használat

A Befado lábbeliket olyan fiatal felhasználók számára tervezték, akik gyakran saját maguk akarják kezelni a ruháikat. A hagyományos kötéseket könnyen helyettesítő elasztikus szalagok használatának köszönhetően a cipő fel- és levétele még egészen kisgyermekek számára sem jelent gondot.

Egészséges láb tanúsítvány

Az ortopédiai szabványokhoz való alkalmazkodás és az egészséges lábjegy megszerzése egy újabb bizonyíték arra, hogy a Befado gondoskodik gyermekeink lábáról. Ezt a tanúsítványt csak olyan termékek kapják, amelyek megfelelnek a legmagasabb egészségügyi előírásoknak, és amelyeket gyermekortopéd szakorvosok ajánlanak.

Rendkívül fontos szín

A kifejezetten lányoknak készült Pink Befado cipők a lányos báj erejét ötvözik a mindennapi használat praktikusságával, ami minden bizonnyal tetszeni fog a fiatal hölgyeknek és szüleiknek.

A Befado 116X290 rózsaszín gyermekcipő minden részlete a részletekre való odafigyelést és az elkötelezettséget mutatja, hogy a lehető legjobb feltételeket biztosítsa a gyermekeknek az örömteli és egészséges növekedéshez. Ideális választás azoknak a szülőknek, akik értékelik a kivételes minőséget, és szeretnék gyermekeiket megbízható termékkel körülvenni.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: rózsaszín
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Összehúzó gumik

Köszönjük megjegyzését.

|