Befado gyermekcipő 116X285 rózsaszín szürke

A termék nem elérhető ;(

A Befado 116X285 gyermekcipő a funkcionalitás, a kényelem és a vonzó dizájn kombinációja, a legkisebb felhasználók szem előtt tartásával. Rózsaszín és szürke papucs óvodások számára garantálja a kényelmet és a viselet örömét egész nap, mind az óvodai órákon, mind otthon.

A Befado márka számára kiemelten fontos a kis lábak kényelme és egészsége, ami tökéletesen tükröződik ezekben a gyerekpapucsokban. A könnyű és rugalmas talp, amely a gyermek dinamikus mozgásait szem előtt tartva készült, lehetővé teszi a mozgás szabadságát, miközben biztosítja a szükséges tapadást és stabilitást. A cipő megemelt sarka és megerősített oldalai segítik a láb megfelelő pozícióban tartását, ami rendkívül fontos az óvodások fejlődő lábfeje szempontjából.

A levegős pamut anyagokból készült Befado felsőrész optimális légáramlást biztosít, ami azt jelenti, hogy a lábak szárazak és egészségesek maradnak még sok órányi játék során is. A cipők szövetszerkezete garantálja a könnyedséget is, ami kulcsfontosságú a gyerekek tevékenységéhez.

A kis felhasználók függetlenségét szem előtt tartva tervezett cipők könnyen felvehetők a kényelmes és praktikus gumiszalagoknak köszönhetően. Ez a fajta rögzítés szükségtelenné teszi a fűzők kötését, ami sok gyerek számára jelentős kényelmet jelent.

A Befado 116X285 modell biztonságát az "Egészséges lábjel" tanúsítvány igazolja, amelyet a legmagasabb ergonómiai és egészségügyi előírásoknak megfelelő lábbeliknek ítélnek oda. Sőt, ezeket a cipőket az ortopédusok ajánlják, ami további érv amellett, hogy a gyermekeik megfelelő fejlődésére és kényelmére törekvő szülők ezt a terméket választják.

A minden részletre odafigyelve gyártott Befado gyerekpapucsok lányoknak szántak, elbűvölő rózsaszín-szürke színüknek köszönhetően követik a trendeket, és a „Gyermekpapucsok” kategóriában kaphatók. A Befado lábbeli kiválasztásával a szülők nem csak az esztétikus megjelenésbe, hanem mindenekelőtt gyermekeik lábának egészségébe és fejlődésébe fektetnek be.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: rózsaszín szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Összehúzó gumik

Köszönjük megjegyzését.

|