Befado gyermekcipő 116X249 ibolya rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

A Befado 116X249-es gyerekcipő tökéletes választás aktív óvodások számára, akik szeretik a mozgást és a szórakozást. A kicsik kényelmét és megfelelő alátámasztását a fejlődő lábfejükhöz rendkívül fontos, ezek a lila és rózsaszín papucsok tökéletesen megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

A terméket elsősorban a könnyű használhatóság különbözteti meg. A rugalmas talp garantálja a könnyedséget és a mozgás szabadságát a játszótéren vagy az óvodában őrület közben. A speciális kialakítás biztosítja a megfelelő légáramlást is, aminek nagy jelentősége van a lábak higiéniájának és egészségének megőrzésében.

A kiváló minőségű pamutszövetből készült felsőrész nemcsak tartós, hanem légáteresztő képességet is biztosít, amely a frissesség megőrzéséhez és a láb túlzott izzadásából eredő problémák elkerüléséhez szükséges. A gyártás során használt anyag teszi a Befadót vezető szerepet a gyermekcipők piacán a kényelem tekintetében.

A gyermekek függetlenségét szem előtt tartva tervezett cipők rugalmas szalagokkal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a fel- és levételt. Ez jelentős előny, mert fejleszti a gyermek kézügyességét, és gyors felkészülést tesz lehetővé a mindennapi tevékenységekre.

A biztonság kulcsfontosságú kérdés a gyermekcipő kiválasztásakor. A Befado gyerekcipők az „Egészséges lábjel” tanúsítvánnyal rendelkeznek, és ortopédek által ajánlottak, ami bizonyítja kiváló minőségét és a láb kóros fejlődéssel szembeni védelmét. A merev sarokpult emellett stabilitást és a láb helyes helyzetét is biztosítja, ami fontos a tartáshibák megelőzésében.

A cipők dizájner megjelenése a divatos lila és rózsaszín színekkel kombinálva biztosan tetszeni fog a kis divatosoknak. A cipők mentesek a mesefigurák képétől, így univerzális választás, amely sokféle ruhához és alkalomhoz illik.

Összefoglalva, a Befado 116X249 gyermekcipő kiváló választás azoknak a szülőknek, akik olyan cipőt keresnek, amely ötvözi az egészséges fejlődést, a kényelmet és a stílusos megjelenést gyermekük számára. A kis lábak maximális biztonságának és kényelmének biztosítása az alapja, amelyre a Befado márka építi hírnevét a gyermekkellékek piacán.

  • Anyag: Szövet
  • Szín: Ibolya rózsaszín
  • Csatlakozó típusa: Összehúzó gumik
  • karakter: hiánya
  • További információ: Egészséges láb jele Merev sarkú számláló
  • szex: Kislányok

Köszönjük megjegyzését.

|
ajánlom