Befado gyermekcipő 114X359 sötétkék rózsaszín sokszínű

A termék nem elérhető ;(

A Befado 114X359 gyerekcipő tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik kényelmes és biztonságos lábbelit keresnek gyermeküknek az óvodába. Nemcsak vonzó megjelenést, de mindenekelőtt funkcionalitást kínálnak, az aktívan eltöltött gyermekek igényeihez szabva.

A sötétkék szín rózsaszín és sokszínű elemekkel kombinálva nem csak univerzálissá varázsolja a cipőt, de vidám fazonjával szemet is gyönyörködtet. Tekintettel arra, hogy gyakorlatilag minden gyerekstílushoz passzolnak, minden kis fashionista ruhatárának nélkülözhetetlen elemévé válnak.

A cipők felsőrésze légáteresztő pamutszövetből készült, ami kulcsfontosságú a higiénia és a kényelem megőrzéséhez a hosszú távú viselet során. A cipőket úgy tervezték, hogy jól illeszkedjenek a gyermekek lábához, még a keskenyebbek és kisebbek is, így optikailag kisebbek.

A megfelelő tépőzáras rögzítés további előnye ezeknek a cipőknek. Ennek köszönhetően a gyerekek gyorsan és egyszerűen felvehetik és levehetik cipőjüket, ami fejleszti önállóságukat és nagy sikerélményt ad.

A Befado márka számára a biztonság a legfontosabb, éppen ezért nem lehet meglepő, hogy a 114X359-es cipőket az "Egészséges láb jele" tanúsítja, és ortopédusok is ajánlják. Ez biztosítja, hogy támogatják a megfelelő fejlődést és gondoskodjanak gyermeke lábának egészségéről.

A merev sarokpult további lábstabilizálást biztosít, ami rendkívül fontos az óvodai első, kihívást jelentő lépések során. Ennek köszönhetően a gyerekek szabadon és biztonságosan vehetnek részt szórakoztató és oktató tevékenységekben.

A lengyel Befado gyártó "Gyermekpapucs" kategóriás terméke tehát a gyerek és a szülő elégedettségének garanciája. Az átgondolt dizájn, a minőségi anyagok és a részletekre való odafigyelés azok a tulajdonságok, amelyek miatt ezt a terméket minden óvodai kalandra készülő lánynak érdemes ajánlani.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: haditengerészet rózsaszín sokszínű
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|
|