Befado más gyermekcipő - sötétkék 159X003

A termék nem elérhető ;(

Termék: Befado egyéb gyerekcipő - sötétkék 159X003

Termékleírás:

A Befado 159X003 gyermek papucs a tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik fontosnak tartják gyermekeik lábának kényelmét és biztonságát a nyári tevékenységek során. Az innovatív EVA anyagból készült sötétkék papucsok ötvözik a könnyedséget és a funkcionalitást, így tökéletes lábbelik a medencéhez, a strandhoz vagy a szabadtéri játékhoz.

Kényelmes és biztonságos a gyermekek lábára, a Befado papucsokat a fiatal felhasználók dinamikáját szem előtt tartva tervezték. Az EVA habanyag biztosítja a puhaságot és a rugalmasságot, ami különösen fontos a gyermek energikus mozgásai során - futás, ugrás vagy úszás. Ennek az anyagtípusnak köszönhetően a lábbeli nem csak strapabíró, de hihetetlenül könnyű is, így a gyermek szabadon mozoghat anélkül, hogy megterhelné a lábát.

A Befado flip-flop perforált szerkezete fokozza a légáramlást és lehetővé teszi a láb lélegzését, ami különösen a forró napokon fontos. Így minimálisra csökken a láb túlmelegedésének és a kellemetlen szagok kialakulásának veszélye. Ezenkívül az EVA anyag könnyen tisztán tartható – csak öblítse le a papucsokat vízzel, hogy könnyen eltávolítsa a szennyeződéseket.

Annak ellenére, hogy ezek a papucsok nem rendelkeznek hagyományos rögzítéssel, jól felépített kialakításuk stabilitást biztosít a lábon, ami különösen fontos, amikor a gyerekek aktívan töltik az idejüket.

A sötétkék klasszikus választás, amely könnyen illeszthető különféle fürdőruhákhoz és nyári ruhákhoz. A Befado papucsokat fiúknak és lányoknak egyaránt tervezték, így sok alkalomra univerzális lábbeli.

Összefoglalva, a sötétkék Befado 159X003 papucs kényelmes és praktikus választás minden gyermek számára, aki értékeli a szabadtéri tevékenységeket. Könnyűségük, kényelmük és könnyű tisztíthatóságuk olyan papucsokká teszik, amelyeket minden szülő szívesen választana gyermeke számára.

  • karakter: hiánya
  • Gyártó kód: BM84678
  • Szín: haditengerészet
  • Anyag: Hab
  • szex: A fiúk Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Egy másik

Köszönjük megjegyzését.

|
|