Befado alkoholmentes 002P026 szürke sárga

A termék nem elérhető ;(

A Befado 002P026 babakocsik a szürke árnyalataiban, sárga díszítéssel kiváló választás azoknak a szülőknek, akik törődnek csecsemőjük kényelmével és biztonságával. Ezeket az egyedi gyermekpapucsokat a legkisebbek számára tervezték, akik a babakocsi biztonságos gubójából vagy otthonuk kényelméből fedezik fel a világot anélkül, hogy vállalnák a járni tanulás kihívásait.

Kényelmes, könnyű és finom – A Befado bébijárók tökéletes választás a babák érzékeny bőrére. A cipők rugalmas, zokniszerű felépítésének köszönhetően tökéletesen illeszkednek a kis lábfejhez, nem hagynak nyomot a nyomásnak és nem okoznak kellemetlenséget a gyermeknek. A barátságos anyagok, amelyekből ezek a babajárdák készültek, biztosítják a levegő keringését és nem okoznak allergiát.

Az átgondolt kialakítás nemcsak a kicsi lábát védi, hanem a biztonságról is gondoskodik. Az ökológiai TPE anyagból készült csúszásgátló talp biztosítja a stabilitást és véd a csúszás ellen, ami különösen fontos a kezdeti szakaszban, amikor a baba az első lépéseket próbálja megtenni, vagy a földön ülve fedezi fel a környezetet.

A Befado 002P026 bébijárók dizájnját egy vicces, állati motívum jellemzi, amely bájt és vidámságot visz a mindennapi öltözködésbe. A sárga elemekkel díszített szürke szín univerzális, fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas, további előnyt jelent a bonyolult rögzítők hiánya, ami megkönnyíti a cipő gyors fel- és levételét.

A neves Befado cég által kínált, kiváló minőségű, gyermekeknek szánt termékeiről ismert termék a szülők gondoskodó szíve által támasztott összes szabványnak és követelménynek megfelel. A gyerekpapucsok kategóriájában ezek a papucsok minden bizonnyal elismerést vívnak ki funkcionalitásukkal, biztonságukkal és esztétikus megjelenésükkel.

A Befado 002P026 babacipő több, mint egyszerű papucs – ez az első lépés a melegség, védelem és stílus felé a kicsi számára.

  • karakter: Egyéb
  • Szín: szürke sárga
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Egy másik

Köszönjük megjegyzését.

|