Befado gyermekcipő 114X360 rózsaszín szürke

A termék nem elérhető ;(

**Befado gyerekcipő 114X360 - Tökéletes óvodai papucs**

A megfelelő lábbeli kiválasztása kicsiknek nemcsak esztétikai, hanem mindenekelőtt a fejlődő lábak kényelme és egészsége. A **Befado 114X360 cipő** egy olyan modell, amely az aktív óvodások igényeit szem előtt tartva készült. Rózsaszín és szürke színük az élénk színek minden kis szerelmese figyelmét felkelti, miközben univerzálisak és sok stílushoz alkalmasak maradnak.

**Kényelmes és könnyen használható**

A felsőrész **lélegző pamutszövetből** készült, amely lehetővé teszi a láb bőrének lélegzését a játék, a tanulás és a világ felfedezése során. Nemcsak a megfelelő higiéniát biztosítják, hanem azt is, hogy kicsikét ne kínozza kellemetlenség és kellemetlen páraérzet.

A **Befado 114X360** cipőket gondosan úgy tervezték, hogy jól illeszkedjenek a kis láb formájához, ami különösen fontos a keskenyebb és kisebb lábfejű gyermekek számára. Ezenkívül a lábfej optikai csökkentése olyan hatás, amelyet sok szülő esztétikai okokból értékel.

Az egyszerű tépőzár egyfajta rögzítő, amely lehetővé teszi a legkisebbek számára, még az óvodás korúak számára is, hogy maguktól könnyedén fel- és levehessék cipőket, ezzel is segítve motorikus készségeik és önállóságuk fejlődését.

**Biztonságos és egészséges lábfejlődés**

A baba biztonsága kiemelten fontos, ezért nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a Befado cipők „Egészséges lábjel” tanúsítvánnyal** rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy ortopédusok ajánlják, és megfelelnek a magas egészségügyi előírásoknak. A merev saroktartó fontos elem, amely stabilizálja és védi a sarkot, miközben támogatja a helyes testtartást.

**Termékleírás:**

- **Producer:** Befado

- **Kategória:** Gyerekeknek » Gyerekpapucsok

- **Szín:** Rózsaszín, szürke díszítéssel

- **Anyaga:** Pamut szövet

- **Nem:** Lányok

- **Rögzítés módja:** Tépőzáras

- **További információ:** Merev sarok, "Egészséges lábjel" tanúsítvány

A **Befado 114X360** gyerekcipővel a szülők biztosak lehetnek abban, hogy gyermekeik egészségére és örömére összpontosítanak, az óvodások pedig szabadon fedezhetik fel a világot, élvezve minden játékkal és tanulással eltöltött pillanatot. Gyermekeinek nemcsak stílusos, de mindenekelőtt egészséges kezdést biztosít minden napjához.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: rózsaszín szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|