Bestelle Balerinák barna

A termék nem elérhető ;(

Stílusos és kényelmes – így jellemezheti röviden a Bestelle barna balerinákat, amelyek tökéletes választás minden nő számára, aki értékeli a divatos dizájn és a mindennapi viselet kényelmének kombinációját.

A Bestelle gyártó arról ismert, hogy olyan női lábbeliket gyárt, amelyek megfelelnek az aktuális divattrendeknek. A balerina kategóriában a Bestelle kiemelkedik minőségi kidolgozottságával és átgondolt stílusával, amely lezser és elegánsabb ruhákhoz egyaránt passzol.

Az anyag, amelyből ezek a balerinacipők készülnek, ökológiai bőr, amely nagyszerű megoldás azok számára, akik a természetes bőr alternatíváit keresik anélkül, hogy az esztétikailag veszélyeztetnék. Az ökológiai bőr is könnyen tisztítható, ami tovább növeli ezeknek a cipőknek a praktikusságát.

A talpbetét anyaga nincs pontosan meghatározva, de a Bestelle márka színvonala miatt feltételezhető, hogy kényelmes és lábbarát, biztosítva a megfelelő szellőzést és a kényelmes használatot egész nap.

A balettlapok felcsúsztathatóak, ami garantálja a gyorsaságot és a könnyű fel- és levételt. A rögzítők vagy pántok hiánya rendkívül funkcionálissá teszi ezeket a cipőket, amit minden nő értékelni fog a mindennapi rohanásában.

A sarok magassága 3,0 cm, ami ideális megoldás, mert a lapos cipő kényelmetlen lehet egyes felhasználók számára. Egy kis emelvény finom emelést biztosít, enyhén megnyúlt a sziluett, ugyanakkor a láb kényelmes és természetes helyzetben marad járás közben.

Esztétikai szempontból a Bestelle balettlakások barna és bézs színe elegánsnak és univerzálisnak tűnik. A cipők sok színhez passzolnak, így könnyen kombinálhatók különféle ruhakombinációkkal. A domináns mintázat hiánya kiemeli a lábbeli klasszikus karakterét, ami a ruhatár időtlen elemévé teszi ezeket a balettlakásokat.

A Bestelle lábbelik további jellemzője a kiegészítő díszek és dekorációk hiánya, ami elegánsabbá és egyszerűbbé teszi ezeket a balerinacipőket, kiváló választás azoknak a nőknek, akik stílusukban értékelik a minimalista és időtálló akcentusokat.

  • Külső anyag: Műbőr
  • Talpbetét anyaga: Egyéb
  • Kapocs: csúszik tovább
  • Sarok / platform magassága (cm): 3.0
  • Domináns minta: minta nélkül
  • Szín: barna, bézs
  • További jellemzők: hiánya
  • Sarok / platform magassága: 3.0

Köszönjük megjegyzését.

|