Az univerzális cipőt választjuk üzleti útra

Klasszikus szivattyúk - üzleti úton kell lennie

Az üzleti találkozók során a hivatalos cipő kötelező - a nők esetében is shuttle. Csak akkor válasszuk a modellt a sarkon, ha elsajátítottuk a sarkú sétálást, és több órát fogunk tartani a cipőben. Emlékezzünk arra, hogy a találkozó fontos eleme lehet például egy cég vagy egy gyártócsarnok meglátogatása. A shuttle segít nekünk felkészülni egy üzleti vacsora során. Ha jobban érezzük magunkat az alsó cipőben, akkor a 3-4 cm-es sarkon lévő pár ütés lesz! Megrendelünk gyönyörű női cipőt házhoz szállítással a ButyModne.pl-től. A nyáron fekete fekete szivattyúk helyettesíthetők egy meztelen árnyalatú párral, amely hasonló a harisnya színéhez. Az ilyen színkezelés nagyszerű módja annak, hogy ruháinkat könnyűvé tegye és optikailag meghosszabbítsa az alakját.

Bőr oxfords, balerinák és Jodhpur csizma - divatos legyen alkalmi stílusban

Ha kedvelik a férfias ruházati stílust, és üzleti utazásra szeretett öltönyt vigyünk, válasszunk neki egy bőr-oxfordot. Az ilyen típusú lábbeli annyira sokoldalú, hogy ruhával vagy pamut chinóval is viselhetjük - ez tökéletesen alkalmi stílus eleme. Válasszuk őket, ha nagyon korlátozott poggyászunk van. Milyen más modellek működnek újabb tevékenységek során útközben? Tavasszal és nyáron pótolhatatlanok lesznek bőr balerinák. Tegyünk fel bőrrel varrott pasztell színű cipőt, szép kivitelben. Ha hidegebb hónapokban menünk el, a legjobb választás a Jodhpur csizma - konyak vagy klasszikus, fekete. Ezek a cipők jól néznek ki a szoknya és a nadrág társaságában.

Melyik férfi cipő működik üzleti úton?

A férfiaknak megfelelő ruhákat és kiegészítőket kell viselniük a küldöttségbe. Találkozókhoz és prezentációkhoz elegendő egy sportdzseki és elegáns nadrág. Válasszon számukra derbi - elegáns félig formális cipő. Puha bőrből, melegbarna árnyékban látszanak nagyszerűen lábadon. A modellt a ButyMode.pl webhelyen kell kiválasztania. Az este esti hivatalos üzleti vacsorára vagy találkozókra a szervezőnek esetleg öltönyt kell viselnie. Gondosan olvassa el a meghívót és a követelményeket, vagy kérdezzen közvetlenül az utazás során érvényes stílusról. Ne feledje, hogy debütálhatunk egy öltönyt is. Ha azonban hivatalos vacsorákat várunk, és olyan társasággal találkozunk, amely a férfiak eleganciáját értékeli, akkor a legjobb választás a klasszikus lesz, amely a részletekre figyelve, az oxfordra kerül. Az oxforda túl klasszikus? Válasszuk az elegáns pótlást azoknak a minimalista borítóknak, amelyek minden nap jól néznek ki, és hivatalosabb alkalmakkor is. Melyik cipő lesz a legjobb városnézés és üzleti út során? A legjobb lábbeli, amely jól működik a lábán, a legjobban fog működni. Attól függően, hogy milyen iparágban dolgozunk, a klasszikus cipők nagyszerű választás lehetnek - a lábbeliket a vállalatok nyerik, és a fiatalok körében elterjedt elismerést élveznek. Tegyünk fel olyan sportcipőt, amelyet kombinálhatunk ingekkel, sportkabátokkal, farmerekkel vagy chinosokkal, vékony alakú vágással. A sportcipők remek alapot jelentenek a modern és divatos férfiak számára. A középkorú férfiak is viselhetik őket, ha képet szeretnének frissíteni.

Az üzleti út megfelelő ruhát igényel, amelyben számos kihívással szembesülhetünk. Az öltözőnek jól átgondoltnak kell lennie, és tervezése a legjobb, ha a megfelelő cipőt választja, amely megfelel a címkenek és a szervező elvárásainak.