American Club balerinák piros

A termék nem elérhető ;(

Fedezze fel a kényelmet és a stílust az American Club balettlakásokkal frissítő piros színben! A 3008-as modell a funkcionalitás és a divatos dizájn tökéletes kombinációja, tökéletes lábbelit készítve gyermeke számára minden alkalomra.

Ezeket az imádnivaló balettlakásokat gondosan tervezték, a gyermekek növekvő lábát szem előtt tartva. A legjobb minőségű szintetikus anyagból készült felsőrész egyszerre strapabíró és rugalmas, amely egész napos viselet közben is kényelmet biztosít. Ezenkívül az intenzív vörös szín felhívja magára a figyelmet, és karaktert kölcsönöz minden stílusnak.

Az American Club gyártója mindig a használat kényelmére helyezi a hangsúlyt, erről tanúskodik a természetes bőrrel bélelt talpbetét, amelyet anatómiailag úgy alakítottak ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a gyermek lábának formájához. A jól megtervezett talpbetét az egészséges fejlődés alapja, és támogatja a láb helyes helyzetét járás közben.

A játék közbeni biztonságról a termogumiból készült talp gondoskodik, mely rugalmas és kopásálló, ami elengedhetetlen a gyerekek kalandjaihoz. Ennek a talptípusnak a nagy előnye a tapadása, amely segít megelőzni a csúszást.

Az American Club balettlaposok különlegessége a merev sarokpult, amely stabilizálja a sarkot és megakadályozza annak elmozdulását, ami a gyerekcipőknél különösen fontos. A cipők fel- és levételének kényelmét praktikus tépőzár biztosítja, amely gyors és egyszerű beállítást tesz lehetővé, ideálisan kicsi kezekhez.

Az American Club balettlakások nem csak funkcionálisak, de stílusos eleganciát is jelentenek a kis hölgyeknek. Gyermek kategóriában ezek a balettlakások kiváló választás azoknak a szülőknek, akik a kényelmet és a vonzó megjelenést ötvöző lábbelit keresnek.

Válassza az American Club 3008-as modelljét, és biztosítson gyermeke számára kényelmet és stílust minden alkalomra!

  • További információ: Merev sarkú számláló Bőr talpbetét Profilozott betét
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Szín: Piros

Köszönjük megjegyzését.

|
Szép kapcsolat, cserélje más méretűre tökéletesen elkészítve - ajánlom :)