Alkoholmentes befado 002P037 barna fekete

A termék nem elérhető ;(

**Befado - Sétálók 002P037 barna és fekete árnyalatokban**

Amikor kicsinyeink elkezdik felfedezni a világot, minden új kaland hatalmas esemény számukra és nekünk is. Ebben a kivételes időszakban fontos, hogy gyermekünknek maximális kényelmet és biztonságot nyújtsunk. A Befado által barna és fekete színben kínált 002P037 bébijárók tökéletes módja annak, hogy megvédjék a kicsi lábakat még azelőtt, hogy gyermekeink elkezdenék önállóan megtenni az első lépéseket.

A könnyedség és az ergonómia a legfontosabb jellemzői ezeknek a babajáróknak, amelyek rendkívül barátságosak a babák finom bőrével. A rugalmas zokni és a csúszásmentes talp használatának köszönhetően ezek a lábbelik nemcsak nem terhelik a gyermek lábát, hanem stabilitást is garantálnak, ami babakocsiban járáskor vagy a padlón való játék során rendkívül fontos.

A Befado bébijárók egyedisége a formájukban rejlik. Nyomás vagy elmozdulás veszélye nélkül alkalmazkodnak a lábfejhez, ami felbecsülhetetlen előny egy mozgó baba számára. A gyermekek biztonsága mindig az első, és ezt a Befado tökéletesen tudja. Éppen ezért TPE anyagot használ a talp előállításához, amely biztonságos, tartós és újrahasznosítható, így gondoskodik bolygónkról.

Természetesen a funkcionalitás nem minden! A Niechodki 002P037 vicces állatmotívumokkal van díszítve, amely minden bizonnyal felkelti egy kíváncsi baba figyelmét, és egy bájos részlet lesz a gyermek gardróbjában.

A barna változat fekete díszítéssel univerzálissá teszi a sétacipőt, és alkalmas fiúk és lányok számára egyaránt. Puha anyagból készültek, ami tovább növeli a viselési kényelmet. Ráadásul a hagyományos rögzítés hiánya megkönnyíti a szülők számára a cipő gyors és egyszerű fel- és levételét.

A Befado babakocsi ideális megoldás azoknak a szülőknek, akik kiváló minőségű, környezetbarát termékeket keresnek a kis felfedezőknek. Függetlenül attól, hogy otthoni használatra vagy kültéri védelemre keres papucsot – ezek a papucsok tökéletesen ellátják a feladatukat, mosolyt garantálva gyermeke arcára.

  • karakter: Egyéb
  • Szín: Barna fekete
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Egy másik

Köszönjük megjegyzését.

|