Alkoholmentes befado 002P028 bézs fehér fekete

A termék nem elérhető ;(

Babakocsik Befado 002P028: tökéletes a világot felfedező kicsiknek

A világ felfedezésének kalandja a legkisebbek gyermekkorának legérdekesebb eleme. A Befado márka tervezői a legfiatalabb fogyasztók igényeit elégítik ki a 002P028 babacipők bézs színekben, fehér és fekete elemekkel - tökéletes azoknak a gyerekeknek, akik még nem tették meg az első lépéseket, de védelemre és kényelemre van szükségük finom lábuknak.

A Befado babacipő egy rugalmas zokni és egy csúszásmentes talp kombinációja. Ennek a megoldásnak köszönhetően a babát nem fenyegeti az ellenőrizetlen csúszás veszélye a sima felületeken, és a láb biztonságos babakocsiban való utazáskor vagy az első kúszási kísérletek során.

A baba érzékeny bőrét szem előtt tartva készült bébijárókat úgy tervezték, hogy ne nyomják meg és ne korlátozzák a baba mozgását. A termék rendkívül könnyű, és kizárólag védelemre szolgál, anélkül, hogy megzavarná a láb természetes fejlődését. A cipő tökéletes formája megkönnyíti a kis lábhoz való alkalmazkodást, a rugalmas anyag pedig garantálja, hogy egy maratoni fúrás és lábcsere alatt is a helyén maradjon.

Ökológiai szempontból a Befado nem közömbös. A TPE talp használata bizonyítja, hogy a gyártó törődik a természeti környezettel – ez az anyag biztonságos a gyermekek számára, és újrahasznosítható.

A babakocsikat ráadásul egy vicces állatmotívum díszíti, ami nem csak a szemet vonzza, hanem a baba látásfejlődését is serkentheti. A tetszetős megjelenés nem csak dekoráció, hanem egy módja annak, hogy felkeltse a gyerekek kíváncsiságát és hajlandóságát a különböző formák és színek megismerésére.

A Befado babapapucsok a gyerekpapucs kategóriában kaphatók, fiúknak és lányoknak egyaránt készültek. A színek sokoldalúsága – a bézs a fehér és a fekete ékezetekkel kombinálva – sok gyerekstílushoz illeszkedik.

A Befado által kínált bébijárók tökéletes módja annak, hogy megvédje babája lábát a hidegtől, nedvességtől és minden kellemetlenségtől, amellyel a mindennapi tevékenységek során találkozhat. Ezek a cipők a gyermekek és a környezet szükségleteinek figyelembevételével készültek, így a tudatos szülők méltó választása lehet.

  • karakter: Egyéb
  • Szín: bézs fehér fekete
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk Kislányok

Köszönjük megjegyzését.

|