A tavaszi kabáthoz cipőt választunk


Tavasszal a nők lelkesen nyúlnak felsőruházat után. A kifutókon és az utcákon egyaránt uralkodnak a klasszikus trench kabátok és a visszafogott vagy extravagáns akcentusú megkötött vagy kétsoros kabátok. Kíváncsi vagy, hogyan illesztheted tavasszal bakancsod a kabátodhoz? Ismerje meg trükkjeinket!

Hogyan válasszunk csizmát tavasszal kabáthoz?

A tavaszi kabát cipőjének kiválasztása nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Kíváncsi vagy, hogy milyen színű cipő passzol a bézs kabáthoz? Vagy talán a ruhatáradban megtisztelő helyet foglal el egy divatos kockás kabát, de fogalmad sincs, milyen cipőt válassz hozzá? 

Szerencsére van néhány bevált trükk a feladat egyszerűsítésére. Olvasson tovább, és megtudja, hogyan párosítsa a csizmát egy kabáttal tavasszal, hogy lépést tartson a legmenőbb trendekkel.

Sportos elegancia? Tiéd a választás!

A kabátok egy elegáns ruhadarab. Úgy tűnik, hogy ezek nem feltétlenül illeszkednek a kényelmes tornacipőkhöz és a divatos tornacipőkhöz, és csak balerinákkal, magassarkúkkal vagy alacsony cipőkkel kombinálhatók.

Nem is lehetne nagyobb baj! A sportos elegancia már egy ideje divatos, és semmi sem utal arra, hogy változna. Ha meg akarja mutatni, hogy ismeri a legújabb trendeket, alkosson nem nyilvánvaló kombinációkat. A klasszikus kabát istenien néz ki kényelmes tornacipőkkel vagy tornacipőkkel.

Klasszikus - monokróm

Ha biztosra akarsz menni abban, hogy mindig stílusosan fogsz kinézni, és nem leszel divatos faux-pas, fogadjon a klasszikusokra. Hozzon létre monokróm kombinációkat lábbelikből és ruházatból tavaszra.

Párosítsa a fekete kabátot fekete bokacsizmával, a bézs kabátot pedig bézs bőrcsizmával. Ha meg akarja törni az egyhangúságot, válasszon kontrasztos kiegészítőket, amelyekkel kitűnhet a tömegből.

Játssz a színekkel. Fedezze fel a legdivatosabb színkombinációkat

A tavasz az az idő, amikor a természet életre kel. Miért ne mondjon le a monoton, monokróm kombinációkról, és tegye életre ruhatárát? 

Ne féljen a feketét fluoreszkáló színekkel kombinálni. Neonzöld vagy esetleg szemet gyönyörködtető fukszia? Modern, lenyűgöző színkombinációk ezek, amelyek tavasszal remekül működnek. Mit szólsz intenzív sárga szivattyúkalacsony poszton?

A tervezők szívesen készítenek nem egyértelmű színkompozíciókat. Merítsen ihletet, és használja őket egyedi tavaszi stílusok létrehozásához.

Rózsaszín kabát cipő tavaszra

Púderrózsaszín vagy esetleg energizáló fukszia? A rózsaszín határozottan divat! Ha van egy ilyen színű kabátja, akkor biztosan kíváncsi, milyen cipő illik hozzá. 

Megtörheti a csajos színvilágot és viselhet sötét kiegészítőket. Fekete, nehéz csizma férfias stílusban tökéletesen kitűnnek a bájos rózsaszín felsőruházat hátterében.

Ha pasztell hangulatban szeretne maradni, kombinálja a halvány rózsaszínt a finom lilával. Kényelmesek lesznek az irodában hegyes orrú balerinákés hétvégi stílushoz lila tornacipő vagy őrült tornacipő egy traktor talpán.

Cipő a kék tavaszi kabáthoz

Egy finom kék vagy talán egy intenzív sötétkék? A kék tavaszi kabáthoz való cipő kiválasztása kissé bonyolult lehet, ha nem szeretne a klasszikus feketére korlátozódni.

Tavasszal válasszon kék és barna kombinációt. Választ meleg tónusú csizma és kombinálja őket a kék hidegebb árnyalataival, hogy kifejező végeredményt hozzon létre, és modern csavart adjon megjelenésének.

Ha szeretnél kitűnni a tömegből, menj narancssárga sarkú cipők szemet gyönyörködtető nyakkendőkkelamit kombinálhatsz egy sötétkék felhúzókabáttal. Ebben a színkombinációban határozottan van valami a 90-es évekből. Ha szeretnéd hangsúlyozni a kortárs trendek tudatosságát, válassz Narancssárga betétes tornacipő.

Tavaszi zöld kabátcsizma

Ebben a szezonban rendkívül divatos a palackozott és füves zöld. Ha van ilyen színű kabátod, akkor igazán szerencsés vagy! Kombináld vele fekete, bőr bokacsizma állati motívummal és arany kiegészítők. 

Ha elegánsnak és nőiesnek szeretnél kinézni, állíts be egy zöld kabátot arany, holografikus tűkamely fenomenálisan csillog majd a tavaszi napsütésben. Így olyan hatékony esztétikát hoz létre, amelyre mások sokáig emlékezni fognak.

Sikeresen kombinálhatja az élénk zöldet intenzív rózsaszínenergizáló hatást keltve felszerelés. Ez a két szín remekül működik együtt, mert mindkettő nagy kontrasztú és tökéletesen kiegészíti egymást. Ha úgy tetszik, választhat a két szín közül egy tompítottabb árnyalatban. Finom kevésbé, telített rózsaszín intenzív növényzettel tökéletesen fog kinézni.

Cipő bézs kabáthoz tavasszal

Bézs színű tavaszi kabát kell minden divatos nő gardróbjában. Kombináld kontrasztos feketével, vagy egészítsd ki egységes fehér és élvezze a fenomenális végeredményt.

Este alternatívaként válassz piros magassarkú, hegyes orrral. Plusz egy kis fekete, intenzív vörös rúzs, és máris készen állsz a randevúzásra!

Ugyanis tavasszal egy kabátba való csizmát választani gyerekjáték. Hiszünk abban, hogy tanácsainkkal jó döntést hoz, és bármilyen alkalomról is pompásan fog kinézni!