A stílusos férfi útmutató. A legdivatosabb férfi cipők 2023 tavaszára


Funkcionális, klasszikus megoldások retro stílusban, esetleg cipőtrendek? Megfájdul a fejed, ha a legdivatosabb férficipőt választod a közelgő tavaszra? Lazíts! Örülünk, ha megkönnyítjük a döntéshozatalt. Rád gondolva elkészítettünk egy útmutatót, amelyben nemcsak divatos férficipőket találsz 2023 tavaszára, hanem azt is megtudhatod, mivel kombinálhatod, hogy alkalomtól függetlenül stílusosan nézz ki.

Légy életet a stílusodba!

A tavasz a tökéletes időszak arra, hogy életet leheljen stilizációiba. A közelgő szezon trendjei olyan sokrétűek, hogy minden férfi talál magának valót, függetlenül attól, hogy a klasszikus megoldásokat, vagy az expresszív dizájnt és a szemet gyönyörködtető színeket részesíti előnyben.

Hogy megkönnyítsük a választást, és segítsünk tavaszias karakterrel varázsolni kedvenc ruháidat, összegyűjtöttük egy helyre azokat a cipőket, amelyekre érdemes odafigyelned. Ez azonban még nem minden! Ebben a cikkben kész stílusötletek is várnak rád. Merítsen ihletet, és élvezze a stílusos megjelenést idén tavasszal!

Mokaszin. Tökéletes választás irodába és randevúzásra

A mokaszin sokoldalú cipő, amely tökéletes az irodába és a randevúzásra. Választ modell idén tavasszal divatos sötétkék árnyalatban és párosítsd könnyű szakadt farmernadrággal. Tekerje fel a lábakat, amíg a bokája láthatóvá válik. Ehhez az öltözékhez hordhatsz egy nagy dekoltázsú pólót és egy szürke kardigánt vagy egy kigombolt, gondosan vasalt inget.

Szereted a visszafogottabb színű cipőket? Dönt finom szürke. A stílusos hatás érdekében kombinálja monokróm feketével. Az idei szezonban is sláger lesz finom barna. Viselje ezeket az Olivier cipókat vászonnadrággal és kedvenc ingeivel.

Légy óvatos! Naplopó viselése közben semmilyen körülmények között ne legyen látható a zokni. Válasszon erősen kivágott modelleket, vagy mondjon le róluk. Ügyeljen azonban arra, hogy a cipőben lévő talpbetét természetes anyagokból készüljön. Ez megakadályozza, hogy a lábad túlzottan izzadjon.

Espadrillák. Maximális kényelem és tökéletes megjelenés

Ha problémája van a cipő levétele után kellemetlen lábszaggal, feltétlenül figyeljen a légies espadrillák. Ezek a cipők nemcsak maximális kényelmet biztosítanak Önnek, hanem tökéletes megjelenést is biztosítanak egész nap.

Finom sötétkék, intenzív vörös, esetleg finom bézs vagy kék? Ezen opciók mindegyike nagyszerűen fog kinézni divatos kopású nadrággal, tengerészcsíkos pólóval és katanával kombinálva.

Cipők és tornacipők. Egész napos kényelem

A sportosabb stílust részesíti előnyben? A tornacipőnek mindenképpen szerepelnie kell a ruhatáradban! Választ Klasszikus modell, divatos tavaszi szürke színben vagy fogadj rá finom fehér. Azonban ne feledje, hogy ha fényes cipőt visel, megfelelően gondoskodnia kell róluk. Még a legátgondoltabb stílus sem segít, ha a cipője undorítóan koszos. A fehér cipő tökéletes állapotának megőrzéséhez lásd: ez a cikk.

A tornacipők sportstilizáláshoz is tökéletesek. Válassz egy boka alatt vagy felett végződő modellt, és kombináld kedvenc melegítőnadrágoddal. Divatos megoldás lesz a cipők és a nadrágok kombinációja is chino és egy kapucnis flanel inget.

Chelsea csizma. Bikaszem a tavaszi időjáráshoz

Tavasszal az időjárás szeret meglepetéseket okozni. Kellemes napsütés bújik meg egy felhő mögé, majd hirtelen feltör a heves széllökés, amit heves esőzés kísér. Ilyen napokon vértezz fel magad megfelelő cipővel, aminek köszönhetően megelőzöd a megfázást.

Mit szólnál a divatos és hatékony férfi Jodhpur csizmához? Választ klasszikus, fűzős modell fekete színben vagy fogadj rá bebújós Chelsea csizma cowboy-ihlette díszítéssel. Viselje fekete egyenes szárú farmernadrággal. Ily módon függőleges vonalat hoz létre a lábak mentén, és észrevehetően karcsúsítja az alakját. 

Ehhez a megjelenéshez adj hozzá egy garbót a kedvenc árnyalatodban, egy férfi kabátot és már kész is! Egy ilyen ruhában nagyszerűen fog kinézni, függetlenül attól, hogy irodába, randevúzni vagy egy közeli bevásárlóközpontba vásárolni.

Néhány tipp és kész is a tökéletes megjelenés!

A klasszikus megoldások soha nem mennek ki a divatból. Sőt, annyira univerzálisak, hogy a stílus alapjaként kezelve nehéz elkötelezni a divatot. mű-karmazsinvörös. Ha azonban szeretnél tavaszias frissességet varázsolni megjelenésedbe, sikeresen fogadhatsz színes akcentusokat cipők formájában. A jellegzetes lábbelik kiválasztásának köszönhetően a stílusod pír lesz.

De vigyázz, ne vidd túlzásba! Bár rendkívül divatosak a szemet gyönyörködtető színek, ha túl sokat kombinálsz belőlük egy ruhában, ellenkező hatást érhetsz el. Ennek elkerülése érdekében ügyeljen arra, hogy a gardrób összes többi eleme visszafogott és lehetőleg egyszínű legyen. Ennek köszönhetően elkerüli a túlzott eredményt, és stílusosan fog kinézni, nem komikusan.

Tartsa be ugyanezt a szabályt, ha mintás cipőt visel. Az ütköző minták ugyanolyan rosszul néznek ki, mint az ütköző árnyalatok kombinációja. Emiatt korlátozza magát egy kifejező elemre az egész stílusban.