A legdivatosabb női cipő 2019 tavaszára


A kinti hőmérséklet a tél közepét jelzi, de a kifutókon érezhető a tavaszi széllökés. Izgatottan várjuk az év következő szezonját. Az első tavaszi vásárlásunkkal kellemesebbé tehetjük a várakozást. Az alábbiakban azt javasoljuk, hogy mi lesz a legdivatosabb cipő 2019 tavaszán!

Gyönyörű magassarkú, érdekes nyomatokkal

A tavasz kedvelni fogja a magas sarkú cipők szerelmeseit, mert a melegebb hónapok kötelező tartozéka a magas sarkú cipő. Ne feledje, hogy a 2019 -es szezonban a cipők vékonyak és magas sarkúak. Sőt, Alexander McQueen szerint minden párnak gazdagon díszítettnek kell lennie - választhatunk egy példányt virágmintával, vagy kövekkel és gyöngyökkel, amelyeket egy kígyóbőr mintával díszített cipőre varrtak. Divatosak lesznek a csatokkal és csatokkal vagy hálós elemekkel ellátott cipők is. Magas, vékony sarok található a szivattyúkban és a hegyes csúcsú csizmákban. Ideális esetben a hegynek a cipő többi részétől eltérő színűnek kell lennie - a legszembetűnőbb, mint a Dries Van Noten kollekcióban. Szandál vékony pántokkal és sarokkal - egy csap is divatos lesz! Akkor mutatjuk ki a legnagyobb stílusérzéket, ha olyan cipőt viselünk, amelyen érdekes mintákat és érdekes kiegészítőket kombináltak. Nagyszerű választás azoknak a nőknek, akik elsajátították a magassarkúban való egyenletes mozgás képességét egyenetlen járdákon.

A szandál nem feltétlenül magas poszton

A Chanel divatház divat -inspirációt készített a laposcipő -rajongóknak a következő tavaszra. Valentino javaslatai között szerepel a meleg, korall színű, tollakkal díszített alacsony papucs. Kényelmes szandál az alacsony sarkú cipő kedvelni fogja azokat, akik sokat sétálnak, inkább a férfi divat ihlette öltözködési stílust részesítik előnyben, vagy jobban érzik magukat, ha a cipő nem növeli a magasságát. Ha azonban formás borjút szeretnénk megjeleníteni, a Miu Miu gazdagon díszített szandált kínál a platformon.

A háromszögletű és széles sarok nagy visszatérése

Ha hűséges rajongói vagyunk a divatnak, akkor tavasszal magas csizmát vagy bokáig érő csizmát fogunk viselni, amelynek hossza a vádli közepéig terjedő, háromszög alakú, például Isabel Marant cipője - vékony, velúrból vagy lakkbőrből , strasszokkal vagy áttört mintákkal díszített. Tökéletesek egy meleg és napsütéses tavaszhoz, és bézs vagy fehér trencsekkel kombinálva nélkülözhetetlenek a közelgő szezonban! A magassarkú lehet színes vagy átlátszó - mint a Louis Vuittoné - fontos, hogy jól nézzen ki.

Eredeti sportcipő

A tervezők emlékeztek a sportcipők támogatóira is, akik megrohamozták Stockholm, Berlin és Párizs utcáit, és átvették az Instagram irányítását. Cipők vagy tornacipő Nagyszerűen néznek ki kabáttal, parkkal vagy bombázóval kombinálva. Felvehetjük őket nadrágra, ruhára és szoknyára. Ez a fantasztikus lábbeli jól illik egy klasszikus női öltönyhöz is, mivel lehetővé teszi, hogy megtörje ennek a ruhadarabnak a hivatalos jellegét. A 2019 tavaszán divatos modellek színesek, kötöttek és magasabbak lesznek - bokáig.

A közelgő 2019 tavaszi szezonban mindannyian találunk magunknak megfelelő divatos cipőt. A klasszikus magassarkúak támogatói, a lapos szandálok vagy a közepes sarkú cipők szerelmesei és a sportos stílus rajongói - mindannyian gyönyörűen fogunk kinézni a legdivatosabb cipőben, amely ránk vár a KeeShoes weboldalán.