Vászonnadrághoz cipőt választunk


A vászonnadrág elengedhetetlen kelléke a közelgő nyárnak. A nők és a férfiak egyaránt szeretik őket. Nem csoda! Ez a gardrób elem felülmúlhatatlan. A vászonnadrág légies és rendkívül kényelmes, ugyanakkor viszonylag könnyen formázható. Érdekel, hogy milyen cipőmodelleket kombináljon velük? Ebben a kérdésben megtalálja a választ ebben az útmutatóban.

Néhány ok, amiért szeretjük a vászonnadrágot

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a nyár beköszöntével a hosszúszárú nadrágot el kell rejteni a szekrény alján. Nem is lehetne nagyobb baj! A vászonnadrág egész évben viselhető, különösen magas hőmérsékleten.

Ez vászonnadrág kell minden stílusos nő és férfi gardróbjában. Hiszen nyáron nincs párjuk! Kényelmesek, időtállóak és rendkívül sokoldalúak, aminek köszönhetően többféleképpen formázhatod őket.

Viselje kedvenc vászonnadrágját minden alkalomra – az üzleti találkozóktól, egy laza nyaraláson át a randevúig. Ügyeljen azonban arra, hogy illessze őket a többi ruhájához és kiegészítőihez. Ha hibázik, úgy nézhet ki, mint aki elfelejtette levenni a pizsamáját. Szerencsére van módunk rá, és ebben az útmutatóban szívesen beszámolunk róla. Kezdjük! 

Hogyan lehet elkerülni a pizsama hatást vászonnadrág viselésekor?

A vászonnadrág majdnem olyan kényelmes, mint a pizsama alsó. Ha nem akar úgy kinézni, mint aki most kelt ki az ágyból, győződjön meg róla, hogy megfelelően öltözött.

Válasszon semleges árnyalatokat, például fehér, bézs, barna vagy krémszínű. Így sokkal könnyebben összeillesztheti őket ruhatára többi részével. Ne párosítsa őket bő ingekkel ill túlméretes'ezek a felsők. Ekkor drasztikusan megnő annak a kockázata, hogy az öltözéked pizsamának fog tűnni! Ami még rosszabb, az arányai teljesen eltorzulhatnak, és kedvezőtlenül fog kinézni.

A legjobb, ha nem osztod ketté az alakod. Bújj egy testhezálló blúzt a terjedelmes vászonnadrágba, és emeld ki a derékvonalat egy övvel. Akkor párosítsa őket olyan kiegészítőkkel, amelyeknek köszönhetően az Ön felszerelés magasabb szintre fog emelkedni. Cipőszakértőként elmondjuk, mely cipőmodellek működnek a legjobban a pizsamahatás elkerülése érdekében. Dolgozni!

Üzletasszony stílusban

Ha elegáns ruhát keresel az irodába, a vászonnadrág remek alap lehet. Elegánsan nézzen ki a munkahelyén, és ugyanakkor érezze magát rendkívül kényelmesen. Fogadjon egy egységes, mégis finom színpalettára, válasszon egy fehér inget bézs vászonnadrággal, és fejezze be az egészet fehér kiegészítőkkel. 

Az elbűvölő megjelenés érdekében párosítson egy világos ruhát kontrasztos fekete kiegészítőkkel. A derékban lévő fekete öv mellett tökéletes lesz a vastag, fekete szemüvegkeret, a fekete hajcsat és természetesen a fekete cipő.

Válasszon elegáns pumpákat vagy hegyes orrú balerinákat, amelyekben a munkahelyi feladatok számától függetlenül egész nap kényelmesen érezheti magát. Íme néhány javaslatunk az irodára:

- klasszikus pumpák alacsony sarkon

- Kígyóbőr sarkú cipők

- bézs színű pumpák a poszton

- bézs színű, hegyes orrú balerinák

- fekete balerinák arany díszítéssel

Ingyenes a strandra

A vászonnadrág kiváló alap a kényelmes viselet kialakításához felszerelés a tengerparton. Kösd össze őket egy fürdőruha felsővel, egy átlátszó köpennyel és egy stílusos szalmakalappal. Ne felejtsd el a napszemüveget és a fényvédőt.

Ha strandra megy, akkor a klasszikus papucsokban lesz a legkényelmesebb, amelyet gyorsan levehet, és szükség esetén gyorsan vissza is vehet. Válasszon semleges árnyalatú modelleket, amelyek tökéletesen kiegészítik stílusát. Az alábbi javaslatok tetszeni fognak:

- bézs bőr papucs

- fehér papucs díszítéssel

- fekete bőr papucs díszítéssel

- barna bőr papucs

Elegáns bulira

Kíváncsi vagy, mit vegyek fel a buliba? Sikeresen öltözhet vászonnadrágba. A kifinomult hatás érdekében alkosson monokromatikus megjelenést a fehér vászonnadrág és egy fehér selyemblúz párosításával. Vegyen fel színes szandált egy tűre, felejthetetlen benyomást hagyva mindenkiben, aki meglátja. Nagyszerű lehetőség egy partira a fekete vászonnadrág színes felsővel és fekete kiegészítőkkel kombinációja is. Tekintse meg az általunk ajánlott cipőmodelleket, amelyeknek köszönhetően egy szempillantás alatt létrehozza a WOW hatást:

- fekete magas sarkú szandál

- piros magas sarkú szandál

- barna szandál magas sarkú

- mustáros sarkú szandál

Mindennapi kényelem

A vászonnadrág nagyszerű mindennapi tulajdonság. Forró napokon kombináld hozzáillő blúzokkal. Válasszon a finom fehér, időtlen fekete és tengerész csíkok közül. Vászonnadrághoz választhat klasszikus tornacipőt, parafa ékekkel díszített velúr cipőt, kényelmes flip-flopot vagy állatmotívumú balettcipőt. A választás az Öné, és javaslataink minden bizonnyal megkönnyítik az Ön dolgát:

- fehér, rövid tornacipő

- barna ékes espadrillák

- barna papucs

Viseljen vászonnadrágot, ahogy a legjobban szereti

Amint látja, a vászonnadrág végtelen formázási lehetőséget kínál. Viseld őket úgy, ahogy a legjobban szereted. Ne feledje azonban, hogy mindig kényelmes, stílusos cipővel párosítsa őket. Ennek köszönhetően, terveitől függetlenül, a végső hatás fenomenális lesz. Sok szerencsét!