TRENDY Wiosna / Lato 17: BOTKI

Gyorsan jön a tavasz! A gyepen apró zöld fű-darabok, sőt krókuszok vagy hóvirágok láthatók. Még mindig nehéz téli csizma van a lábadon? Túl hideg a cipők számára, nem is beszélve a balettcipőről, szóval mit kell viselni? BOTKI! Itt csinálják a legnagyobb divatművészek - Chiara Ferragani, Olivia Palermo és Ines dela Fressange. Meghódították Párizst, az esős Londonot és New York-ot. De mit tudunk róluk, elvégre ezek a téli cipők. Nos, nem! A csizma tavasszal is velünk marad! És meglátja miért!

 

A csizma már ősszel megjelent a trendekben. Enyhén a bokához és az oszlophoz. Nincs őrület. A tavasz azonban ezúttal friss levegőt adott nekünk. A kifutón a kifejező, őrült és színes uralkodik.

Színes lehet olyan kültéri ruhákban, mint Emilio Pucci vagy arany, és tükörszerű, mint Louis Vuitton. Vagy talán tetszik azok, amelyek megmutatták a kiállításon a giccs és Muccio Prada művészetének kombinálásának mesterét?

Az őrült és csúnya cipő a szezon egyik legerősebb trendje! Nem látunk ilyen látványos mintákat a lengyel utcákon, de miért ne díszítjük stilizálásunkat kompromisszummal a divat, a kényelem és a használhatóság között? Vagy talán a legjobb lenne a trendeket kombinálni? Vagy talán jobb, ha felteszi a klasszikusokat? Szokás szerint a humor, az időjárás és egy millió egyéb változó függvénye. Íme néhány javaslatunk!

 

A klasszikus nadrág kényelmes oszlopon szilárd kiegészítője a mindennapi stílusnak.

A hétköznapi stílus könnyen megszerezhető karakterekkel, a nehéz csizmák segítségével. Ha úgy gondolja, hogy a kényelem az alap, és mindig siet, minden bizonnyal jó választás az Ön számára.

A tavaszi gyűjteményekben régóta láthatatlan bronz tért vissza hozzánk. Először is csak kísérő volt a kiegészítők formájában, de most már teljes értékű és stílusos színként megjelenik. A csokoládébarna árnyék a kedvenc csillagárnyalat, de fogadhat egy konyakra vagy enyhén réz árnyalatú barnara is. Mire illik? Mindenért. Palackozott zöld, sáfránysárga esetén szépen belekeveredik a fehérbe, természetesen a krém és a barna minden árnyalatába.

Ne feledje, ne légy őrült, és ne vigye át az őszi fülbevaló trendjét cipőbe! :)