Tökéletes cipő a szilveszteri szórakozáshoz!


Hamarosan készülünk a szilveszteri partira. Függetlenül attól, hogy hol töltjük ezt a különleges estét, emlékezzünk magunkra a szervezet hevében. Az öltözék és a smink megtervezése nagyszerű szórakozás és kellemes érzelmek. Válasszunk divatos ruhákat, hozzá illő kiegészítőket és fenomenális cipőket, hogy jól érezzük magunkat, és mosolyogva fogadjuk az új évet.

Szilveszterének mindenképpen rendelkeznie kell - egyedi magassarkúval

A magas sarkú cipő időtlen cipő, amelyet a munkában, az ügyfelekkel való találkozókon, a vizsgákon vagy a születésnapi partin lehet viselni. Ezek a jellegzetes magas sarkú cipők esküvőre is elengedhetetlenek. Milyen magassarkú lesz a legjobb szilveszteri partira? Válasszuk azokat, amelyek színben megfelelnek az öltözékünknek. Ne feledje, hogy december 31 -én nagyon jól érezzük magunkat, tehát: csillogó, neon színek, ombre sarok, érdekes kivágások vagy vastag platformok ma divatosak! A magas sarkú cipőinket ruházati elemekké tehetjük, amelyek felkeltik a figyelmet. Mit kerüljünk? Kényelmetlen lábbeli - a lábunk néhány óra múlva és a szálak kellemes játékával fájni kezd. Amikor úgy dönt, hogy "különleges alkalmakra" felveszi kedvenc magassarkúját, figyeljen arra, hogy nem divatban vannak -e, és jó állapotban vannak -e a kopott cipő ugyanolyan kényelmetlen, mint a rosszul felszerelt! Webáruházunk remek új sarkú cipőket kínál a szivárvány minden színében KeeShoes.pl.

Finom szandál

Szandál vékony csíkokkal tökéletesen fog kinézni egy ruhával: szellős, áramló vagy feszes - ezzel az öltözékkel biztosan szenzációt keltünk! Kombinálhatjuk a nyári cipőt egy fekete selyem jumpsuittal is. Gondoskodjunk arról, hogy fényes szandálunk sarka túlzottan magas legyen - ez könnyedséget, kegyelmet ad nekünk és segít elnyerni a bálkirálynő címet. Egy megjegyzés: tökéletesen kell mozognunk ilyen cipőben. Ha a szilveszteri bulit egy tömbházban lévő lakásban szervezik, válasszuk a kissé kevésbé extravagáns lábbelit.

Klasszikus, elegáns szivattyúk

Klasszikusokat is felvehetünk a szilveszteri partira transzferek közepes sarkon. Elegánsan és stílusosan fogunk kinézni bennük. Ez egy nagyszerű lehetőség, ha szeretünk táncolni, mert néhány óra szórakozás után nem leszünk kénytelenek cipőt cserélni. Az online áruház honlapján KeeShoes.pl szivattyúk nagy választékát találjuk, különböző színekben. Nem korlátoz minket a klasszikus fekete, bár esti partira tökéletes. Szilveszterkor pasztell színű cipőt viselhetünk, például rózsaszín gyöngyházat, vagy szokatlan fehér árnyalatokat - a legdivatosabbak várnak ránk transzferek szezonban. De mit tegyünk, ha december 31 -én egyre közelebb, barátok meghívják Önt a partikra, és a ruhák és a magas sarkú cipők nem a mi mesénk?

Vagy talán teljesen más lábbeli?

A közmondás szerint - mi az a szilveszter, tehát egész évben, úgy töltsük el ezt a különleges éjszakát, ahogyan nekünk a legjobban tetszik - egy kocsmában, jó sörrel és zenével, vagy barátokkal egy buliban a 80 -as évek stílusában Milyen ruhákat és cipőket válasszunk az ilyen kevésbé báli rendezvények kijáratához? A legfontosabb a kényelem és a jólét - ne vegyünk fel szoknyát, ha az év 364 napján viselünk nadrágot, és ne erőltessük magunkat szépségápolásra, ha nincs kedvünk hozzá. Ne feledje azonban, hogy ezen az estén a megjelenés számít, ezért próbáljunk meg vigyázni magunkra. Mi lesz a cipővel? A balerinák, a kötött cipők, a cipők, a csizmák és még a harci csizmák is remekül fognak működni! Ha új párra van szükségünk, a kedvenc cipőnk megtalálható a weboldalon KeeShoes.pl.

A szilveszteri buli egyedülálló eseménynek kell lennie számunkra, ezért készüljünk fel rá megfelelően, hogy jól nézzünk ki és szórakozzunk egész éjjel. A megfelelő lábbeli az öltözék nélkülözhetetlen eleme. December vége igazán eljött az ideje, hogy az „egyedieket” válasszuk - egy olyan párt, amelyben üdvözöljük az új, 2019 -es évet.