Térd feletti csizmák különböző módokon. Merítsen ihletet!


A térd feletti csizmák minden stílusos nő ruhatárának kötelező darabjai, ami senkit sem lep meg. Randira és baráti találkozóra egyaránt alkalmasak, és akár az irodai stílus elemei is lehetnek. Sok hölgy azonban fél ezektől a cipőktől, nem akarnak túl csábítónak vagy akár vulgárisnak tűnni. Ismerje meg bevált stílusötleteinket muskétásokkal a főszerepben, és merítsen ihletet.

Mivel viseljük a testőröket?

Kíváncsi vagy, mit vegyek fel a muskétásokkal? Jól bevált szetteket keres a térdcsizmához? Szeretnél nőiesen kinézni új cipődben? Jó helyen jársz!

A térd feletti csizmák eltérnek a szokásos, hosszabb felsőrésszel rendelkező csizmáktól. Hossza elérheti valamivel a térd fölé, és még magasabbra, a combok legvégéig. Sok nő attól tart, hogy nem tudja elég jól megformázni őket ahhoz, hogy ne nézzen ki vulgárisnak. Szerencsére ez a feladat könnyebb, mint gondolnád! 

Ezeknek a cipőknek az a jelensége, hogy gyakorlatilag bármivel hordhatóak, miközben fenomenális végeredményt érnek el. Elkészítettünk néhány jól bevált ötletet a testőrök stílusához. Dolgozni!

#1 ruha

A testőrök ruhákkal való formázása a legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldás. Nekik készült a térd feletti csizma! Válaszd ki kedvenc ruha hosszát, színét és mintáját, majd párosítsd össze a testőröket. 

Egyik kedvencünk az állati motívumú barna ruha, ami ezzel a cipővel kombinálva teljesen fenomenálisan néz ki. Mindkettő passzol ehhez a ruhához bézs, feketeés barna Muskétások. Ha szeretné hangsúlyozni a derekát, viseljen egy színben passzoló bőrövet. Egy napsütéses napon a barna napszemüveg remek kiegészítő lesz. A tetejére felvehet egy könnyű kabátot.

A térd feletti csizmák irodai használatra is tökéletesek felszereléshogy. Térdig érő fekete ceruzaruha szett fekete csizma a térd fölött. A kényelmes támasz gondoskodik arról, hogy lábai még egy hosszú munkanap után sem érezzenek kényelmetlenséget. Jó megoldás, ha fehér inget teszünk a ruha alá. A kiálló gallérral még profibb megjelenést kölcsönöz.

Az irodába és sétálni is viselhet ingruhát. Az ingszerű ruha istenien néz ki a muskétásokkal kombinálva. Válassza a klasszikus fekete vagy farmer eleganciát, és élvezze a sikeres stílust különösebb erőfeszítés nélkül.

Ha egy szűk ruhát választasz, de nem akarsz túl csábítóan kinézni, viselj rá egy vastag pulóvert. Így megmutatod, hogy ismered a divatot!

# 2 A szoknya

Hiányzik a nyár Vedd fel kedvenc légies virágos szoknyádat, és bújj bele egy lenge pulóverbe. Tedd fel az egészet bézs muskétásokamely könnyedséget kölcsönöz az egész stílusnak. Ne felejtsd el napszemüvegedet és kedvenc sapkádat! Egy hidegebb napon felvehetsz egy divatos trench kabátot vagy kardigánt.

A ceruzaruhákhoz hasonlóan a muskétások és a ceruzaszoknya is jól használhatók az irodában. Vegyél fel egy szépen préselt inget a tetejére, és kösse be a haját klasszikus kontyba. Ha hosszú irodai nyüzsgés előtt áll, döntsön a mellette lapos sarkú combig érő csizma. A dizájnos talp és a cipő belsejében lévő finom szőrzet kényelmet biztosítanak a munkába menet. 

A csizma hosszú szoknyával is pompásan mutat. A redős maxiszoknya, a testhezálló garbó és a térdig érő csizma igazán istenien mutat. Hosszú szoknyákhoz válasszon cipő a posztonami segít egyensúlyban tartani az alakod, és nem veszíted el az arányaidat.

#3 Farmer

A farmer is nagyszerű és időtlen választás. Kombináljon egy fényes modellt fekete combcsizmával oszlopon vagy lapos talpon. Harmonikus megteremtéséhez nézilleszkedjen a fekete felsőhöz vagy garbóhoz. Ne feledkezzünk meg az eredeti csattal ellátott övről sem.

Egy ing is jól passzol a farmerhez és a térdig érő csizmához. Válassza ki kedvenc színét, és kövesse azt a többi kiegészítő kiválasztásakor. Dobj fel egy csizma színű kabátot vagy kabátot, és illeszd a sálhoz egy érdekes motívumot. Egy divatos, szőrme mellény is remek megoldás lesz. Hideg napon natúr vagy ökológiai bőrdzsekit viselhetsz alatta.

# 4 Leggings

Mind a klasszikus, mind a viaszos leggings zseniálisan néz ki combig érő csizmával kombinálva. Felsőrésznek válassz inget vagy hosszabb pulóvert, a megjelenést pedig egy hozzáillő vagy kontrasztos színű, kétsoros kabáttal egészítsd ki. 

Ha randevúzni megy, a leggings és a muskétás bika szeme lesz. Bátorabb hölgyeknek ajánljuk térdig érő zoknis csizma magas sarkúval hegyes lábujjjal. Egy degisner, ezüst sarok biztosan felkelti a másik feled figyelmét! Ehhez a szetthez illesszen egy felsőt és kabátot, egy kardigánt vagy egy testhezálló garbót, amely kiemeli formáit.

# 5 Túlméretezett pulóver vagy ing

A bő ruhák és a szűk lábbelik bevált kombináció. Kérj kölcsön párodtól egy inget vagy pulóvert, és köss be egy övet a derekára, aminek köszönhetően kihangsúlyozod a nőies formákat és elkerülöd a lehengerlő végeredményt. Dobja a vállára az erszényt a láncra. Ne feledkezzünk meg a nagy arany fülbevalókról és a magasan kötődő kontyról.

Meggyőződésünk, hogy tanácsainkat követve nagyszerűen fog kinézni és jól érzi magát, bármilyen tervei is vannak. Vedd fel kedvenc muskétásaidat, alkoss ezek alapján fenomenális ruhát, és hajrá!